Sims 3 Store: officiële aankondiging van Sunlit Tides voor De Sims 3

De officiële De Sims 3 site heeft een nieuwe bericht online gezet over Sunlit Tides voor De Sims 3, een nieuwe buurt die binnenkort op De Sims 3 Store te koop zal zijn.

Welkom in Sunlit Tides!

Als je de Jaargetijden-uitzending hebt gezien, dan heb je King horen vertellen over een gloednieuwe wereld in De Sims 3 Store: Sunlit Tides!

Een moderne stad maakt plaats voor een weelderige jungle vol exotische bungalows en vakantiehuizen aan een zonovergoten lagune. Geniet van een picknick op het strand, maak stiekeme afspraakjes bij een prachtige waterval of ga gezellig met je geliefde onder een palmboom zitten en kijk samen hoe de zon in de zee wegzinkt. Zullen je Sims de ware vinden of komen ze alleen voor hun plezier?

Meer screens vind je trouwens in deze post op onze homepage. Wat vinden jullie van deze nieuwe buurt met wat we nu weten?

26 reacties

  1. Hidden Springs en Lucky Palms waren allebei onder de 2500 simpoints en in het begin voor een tijd afgeprijsd… Ik mag hopen dat ze deze buurt ongeveer voor dezelfde prijs doen. Hoe dan ook als het er zo veelbelovend uit blijft zien vind k het mijn punten wel waard

  2. Vertaling van Fransor:

    Welkom op Sunlit Tides!

    Als je hebt gekeken naar de Jaargetijden broadcast dan heb jee King horen praten over een helle nieuwe wereld die naar De Sims 3 store komt: Sunlit Tides!

    Een moderne stad bij een rijke jungle vol exotische bungalows en aan het water gelegen vakantiehuisje. Deze liggen naast rustige golven en een zonovergoten strand. Geniet van een picknick op het strand, plan een date bij een waterval of ga knuffelen in de schaduw van een palmboom en kijk hoe de zon in het water ondergaat. Zal jouw Sim de ware liefde vinden of lol hebben tijdens het zoeken?

  3. Ooh wauw! Ik ben zelf een subtropische wereld aan het bouwen, dus baalde wel een beetje toen ik dit zag:) (Weg originele wereld haha!) Maar ik denk dat ik deze wereld geweldig ga vinden! Kan ook niet wachten op Lucky Palms, die wil ik ook erg graag hebben, en ik denk dat deze ook op mijn verlanglijstje komt te staan! Maar tot die tijd bouw ik lekker verder aan mijn eigen wereld:)

  4. Ik vind dat water er weer zo prachtig uitzien,echt geweldig mooi.
    Omdat hier wat meer groen is denk ik dat ik ‘m mooier ga vinden dan Lucky Palms.

  5. Als je et zoveel kost waarom download je de nieuwe buurten niet gewoon? Sirieus… Ik heb Lucky Palms, Lunar Lakes, Barn Bay gewoon van internet…

  6. Ligt eraan hoe je het bekijkt, want stelen (diefstal) betekent dat je het voorwerp dat je steelt onteigend van de eigenaar… dus dan heeft niemand anders het meer.

    Bovendien: Vinden jullie zelf niet dat 25 euro voor een extra wereldje en 5 objecten wat te ver gaat?

    1. Illegaal downloaden hebben we het hier niet over en er wordt ook niet over gediscussieerd, ook omdat het compleet offtopic dan gaat.

      Dus we gaan weer helemaal ontopic; de rest wordt zonder commentaar gedelete!

      🙂

    2. Ik ga hier geen discussie over voeren want op het internet liggen de zaken natuurlijk anders want je kan het voorwerp niet echt onteigenen.Maar het blijft diefstal.
      Er zijn een heleboel mensen die hier aan gewerkt hebben en verdienen op deze manier hun brood waarmee ze hun rekeningen moeten betalen.
      Is de prijs reeel? Dat weet ik niet,maar als iedereen op deze manier zou downloaden kan je heel snel dit soort werelden vergeten.

  7. En ik dacht dat ze geen tijd hadden voor een nieuwe buurt te maken voor Seizoenen?!?
    Geldklopperij dus.
    Mooie buurt hoor, maar deze had natuurlijk gewoon bij de uitbreiding moeten zitten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *