De Sims 3 Jaargetijden: embargo datums voor fansite verslagen

Enkele dagen geleden hebben we in deze post op onze homepage al kunnen melden dat er aanstaande woensdag – 19 september 2012 – meer informatie komt over De Sims 3 Jaargetijden. In verschillende Europese steden heeft SimGuruGraham De Sims 3 Jaargetijden gepresenteerd en enkele fansites zullen van deze presentaties verslagen online zetten.

Maar we zullen morgen lang niet alles al te horen krijgen wat er op die presentaties te zien was. Op verschillende onderdelen zullen we wat langer moeten wachten.

The embargo have Been changed! Everyone that was at the “Play With Life Event” won’t be able to tell everything from Seasons at once. First date is this Wednesday (Changed from Tuesday)

Embargo
All coverage from this tour is EMBARGOED until – Wednesday 19th September 0800GMT / 0900CET
Halloween coverage is EMBARGOED until – Friday 19th October 0800GMT / 0900CET
Winter coverage is EMBARGOED until – Friday 2nd November 0800GMT / 0900CET
Alien coverage is EMBARGOED until – Early October TBC

Met dank aan Rudy voor de email.

11 reacties

  1. Nee klopt, het is ‘spooky day’. Maar een ding is wel duidelijk: we krijgen lang niet alles morgen.

    Trouwens Graham Nardone heeft op twitter gezegd dat het topic op het Amerikaanse forum dus écht is, en dat er inderdaad verschillende embargo data zijn.

  2. Eigenlijk wil ik niet alles weten wat er in jaargetijden. Het is juist zo leuk om bij een nieuwe uitbreiding nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind de embargo-data een goed idee omdat als je maanden van te voren al het nieuws geeft koop je hem minder snel als hij uit is omdat je alles al weet.

    1. Dat is eigenlijk een verbod om iets te zeggen. Aangezien jij als pers meestal bij hands-on en Demo’s al dingen krijgt te horen die nog niemand anders weet moet je het geheim houden tot een bepaalde datum. Dan heb je een embargo.

  3. ik dacht dat ik alles al wist…
    ik ben wel blij dat er dan nog meer leuke dingen bij komen 🙂
    ik vind hem zo ook al leuk
    vooral het halloween zwemmen in de zee en paaseieren zoeken lijkt me het leukst 🙂
    jammer dat het nog zo lang duurt

  4. Wat bedoelen ze nou precies met TBC?
    Bedoelen ze daar toevallig mee dat je die informatie pas mag geven na die ene live chat, want dat zou dan toch betekenen dat die chat van 9 Oktober de laatste was of ben ik nu gek?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *