Community blog: Verken nieuwe locaties, speciale bestemmingen en meer in Windenburg

De Sims 4 Beleef het Samen

Verken een nieuwe wereld

De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* wordt volgende maand gelanceerd en dat betekent dat je Sims op allerlei nieuwe manieren samen kunnen komen en met een groep Sims op pad kunnen gaan. Dat betekent natuurlijk ook dat ze allerlei fantastische nieuwe locaties nodig hebben om te bezoeken! Daarom hebben we de wereld Windenburg ingericht, een prachtige locatie met een Europees tintje; een wereld zoals je die in De Sims 4 nog nooit hebt gezien.

In Windenburg valt heel veel te doen en te beleven. Zo zijn er drie speciale locaties, twee nieuwe soorten locaties en vernieuwde nachtclubs en bars. Hier is een voorproefje van de bestemmingen die jouw Sims in december kunnen gaan verkennen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Het Van Spooksma Landgoed

Het Van Spooksma Landgoed in Windenburg is een historisch en magisch landgoed met prachtige tuinen, dat tegenwoordig zijn deuren opent als beroemd museum en toeristische trekpleister. De bekendste bezienswaardigheid op deze locatie is het enorme en perfect gesnoeide doolhof, waarin Sims urenlang rond kunnen dolen. O, en je moet er niet van staan te kijken als je de voormalige heer en dame des huizes tegenkomt, die hier woonden voordat de nieuwe eigenaren het landgoed overnamen… zelfs meer dan 100 jaar na hun dood verschijnen ze af en toe om hun gasten te vermaken of de stuipen op het lijf te jagen.

De Klippen.

Dit afgelegen eiland is een pittoreske, vergeten locatie die perfect is voor en groep Sims die ongestoord er even helemaal tussenuit wil zijn. Vanaf het kampvuur hebben de Sims prachtig uitzicht op meer Windenburg. Hier kunnen je Sims knus tegen elkaar aan kruipen, of hun beste vuurdanspasjes aan elkaar vertonen. Er is ook een natuurlijk bad waar Sims in kunnen zwemmen (met of zonder badkleding) en Sims met engelengeduld kunnen hier zelfs een glimp opvangen van het beruchte zeemonster van Windenburg.

De Sims 4 Beleef het Samen

De Eeuwenoude Ruïnes.

Dit is verreweg de beste locatie voor een besloten dansfeest. Overdag is het een serene, goed gerestaureerde bezienswaardigheid voor de lokale bevolking, die hier rond kan kijken, kan genieten en op verkenning kan gaan. Maar ’s avonds vormen de enorme muren van de ruïne de perfecte achtergrond voor zelfgemaakte schijnwerpers, mist en laserstralen die uit de draaitafels lijken te komen. Er is ook een kleine bouwkavel bij het feestterrein, voor het geval je tijdens het evenement andere handige of leuke dingen wilt gebruiken.

De Koffietent.

Trek in een latte? Bij de nieuwe Koffietent kan jouw groep van een lekkere kop koffie genieten, of een bekertje voor onderweg bestellen. De nieuwe Barista NPC en het Espressoapparaat staan tot jouw dienst om jouw favoriete schuimige drankje te brouwen en je een heerlijk gebakje voor te schotelen. Je kunt een Pre-werkshot bestellen waarmee je in de juiste stemming komt om flink aan de slag te gaan op het werk.

De Sims 4 Beleef het Samen

Openbaar zwembad.

Bommetje! Het gloednieuwe openbare zwembad zal verkrijgbaar zijn voor iedereen wanneer De Sims 4 Beleef het Samen gelanceerd wordt, maar de locatie komt pas echt goed tot zijn recht met de leuke nieuwe voorwerpen die we speciaal voor dit pack gemaakt hebben. We hebben allerlei coole nieuwe decoraties uit de community en voor natuurlijke baden toegevoegd, zoals zwembadlanen, nieuwe zwembadranden en een aantal verschillende kleuren voor het zwembadwater, zodat je er een echt schouwspel van kunt maken. Het leukste nieuwe zwembadvoorwerp dat uniek is voor De Sims 4 Beleef het Samen is het Springplatform: dit voorwerp geeft jouw Sims net dat extra beetje hoogte om indruk op vrienden te kunnen maken met een perfecte salto, of een flater te kunnen maken met een gênante buikduik.

Vernieuwde nachtclub en bar.

Om Windenburg echt uniek te maken, hebben we wat wijzigingen doorgevoerd op de twee bestaande locatiesoorten: nachtclubs en bars. Je kunt nu discotheken met een Europees tintje en gezellige kroegjes bezoeken. We hebben een aantal leuke kroegspellen toegevoegd, zoals darten, tafelvoetbal en Maak De Lama Niet Wakker. Daarmee zorg je ervoor dat je Sims het gezellig hebben met elkaar. Er zijn zelfs bijna iedere avond speciale thema-avonden, dus het kan zomaar gebeuren dat jouw Sims er een Meidenavond (of Ridderavond) van maken.

Wat nog leuker is dan de dingen die we aan de nieuwe wereld hebben toegevoegd zijn de dingen die je zelf kunt bouwen, iets wat dankzij de twee nieuwe enorme kavels van 64×64 in Windenburg zelfs nog leuker wordt. Dit zijn de grootste kavels die we tot nu toe in De Sims 4 gezien hebben en we staan te popelen om te zien wat jij en de rest van de wereld hiermee gaat maken wanneer De Sims 4 Beleef het Samen in december gelanceerd wordt.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *