Community blog: Denk goed na voordat je een wens doet in De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Doe een wens

Met de lancering van De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires krijgen Sims toegang tot de Fluisterende Wensput, die het lot van jouw Sims voor altijd kan veranderen, mochten ze dapper genoeg zijn om dichterbij te komen. Sims kunnen voor hun wensen uit negen verschillende dingen kiezen, waaronder geluk, romantiek, jeugd, Simdollars en meer. Denk goed na voordat je een wens doet, want die wensen kunnen meer dan 50 verschillende uitwerkingen hebben, afhankelijk van het temperament van de put (ja, de put heeft een bewustzijn en kan een beetje humeurig zijn).

Dit zijn enkele van onze favoriete gevolgen…

Sims kunnen ongeluk in de liefde hebben.

Als je geluk hebt, kan een wens voor romantiek resulteren in het verschijnen van een perfecte partner waarmee er al een liefdevolle relatie bewerkstelligd is. Maar wat gebeurt er wanneer de Fluisterende Wensput in een niet al te beste stemming verkeert? Nou, voor je het weet zit je met een nieuwe vijand opgezadeld… met leuke bijkomstigheden. Uit een grijs met roze rookpluim zal er een nieuwe romantische partner tevoorschijn komen, die jouw Sim tegelijkertijd extreem geschikt maar onverklaarbaar onaantrekkelijk zal vinden. De vonken zullen van deze vreemde relatie afspatten. Ervaar een van de meest zeldzame relaties in de game!

Simdollars krijg je niet altijd voor niks.

Als de stoutste dromen van jouw Sims uitkomen, winnen ze misschien de loterij en zullen er Simdollars uit de put spuiten. Maar als de Wensput in een wat mindere stemming is en je Sim een hak wil zetten, kunnen de woorden van je Sims onverwacht verdraaid worden. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer een Sim om Simdollars wenst. In plaats van de wens gewoon uit te laten komen, kan de put de Sim een interessant moreel dilemma voorschotelen. De put kan een sappige roddel tevoorschijn toveren. Een gerucht dat zo schokkend is, dat jouw Sim afbetaald kan worden om het maar niet openbaar te maken. Is chantage jouw favoriete manier om rijk te worden, zelfs als dat betekent dat je daarna met een rits vijanden zit opgescheept? Met deze nieuwe interactie heb je deze keuze helemaal in de hand.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Sims kunnen een geestige wolk van een baby krijgen!

Een Sim die ernaar uitkijkt om een kindje te krijgen, kan de Fluisterende Wensput gebruiken om voor een kindje in hun leven te wensen en de put heeft een aantal verschillende manieren om die wens in te willigen. In het perfecte scenario zal er een droom van een baby uit de put tevoorschijn komen, met de eigenschap ‘geniaal’ en veel levenslust. Maar als de put in en lugubere bui is, kan er heel iets anders uit de diepte omhoog borrelen. In dat geval is het nieuwste gezinslid… een spookkindje! Gelukkig kan de Fluisterende Wensput ook luisteren naar een speciale wens van spoken, wat het volgende kan veroorzaken…

SpookSims kunnen het eeuwige leven krijgen.

Spoken hebben een hoop meegemaakt tijdens hun levens (en in het hiernamaals), maar de Wensput kan een handje helpen. Spoken kunnen wensen om weer te leven en als de put in een gulle bui is, kan de Sim de ultieme beloning krijgen en weer tot leven gewekt worden! Met dit mirakel krijgt de betreffende Sim niet alleen een tweede kans om te leven, maar er zal ook een pact worden gesloten met Magere Hein, zodat de Sim in de toekomst aan de dood zal ontkomen. Mocht de Sim opnieuw overlijden ten gevolge van een onnatuurlijke oorzaak, dan zal Magere Hein ter plekke verschijnen om de Sim meteen weer tot leven te wekken.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Sims kunnen geluk soms als een vloek zien.

De Fluisterende Wensput staat bekend om zijn perverse gevoel voor humor. Er is waarschijnlijk geen beter voorbeeld dan een heerlijk geval van leedvermaak wanneer de put een Sim gretig om geluk ziet vragen. Een mogelijke uitkomst is dat de Sim wordt opgetild door de put, die het gelukkige aura uit de Sim zuigt. Het geluk regent vervolgens neer in de diepe put. De Sim zal vervolgens een tijdje vervloekt zijn; geluk zal uit de Sim wegstromen naar andere Sims. Doordat die Sims in de buurt gelukkiger worden, voelt de vervloekte Sim zich steeds ongelukkiger. Deze vorm van een kosmische balans is voor de Fluisterende Wensput uiterst amusant. Dit is natuurlijk maar een van de mogelijke (en meest drastische) gevolgen. Misschien houdt je Sim aan de wens een heel gelukkige gemoedstoestand over, die die dag langer dan normaal kunnen blijven hangen!

Ervaar deze momenten vandaag nog zelf met jouw eigen Sims en ontdek nog veel meer tijdens het spelen met de Fluisterende Wensput (en andere leuke dingen) in De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *