Community blog: Houd je ogen open voor de tragische clown, nu beschikbaar in De Sims 4

Het spijt ons.

Dit is echt gênant. We wilden een nieuwe functie aan De Sims 4 toevoegen om je Sims wat blijer te maken, maar er is iets niet helemaal goed gegaan. Clowns moeten mensen aan het lachen maken, toch? Nou, deze clown niet. Deze clown maakt mensen alleen maar verdrietig. Het is eigenlijk heel tragisch. En uiteraard een ongelukje…

Geintje. We hebben deze clown met opzet zo gemaakt! Fans van de oorspronkelijke De Sims kunnen zich misschien de klassieke tragische clown nog wel herinneren. Een personage dat tot doel had om iedereen ellendig te maken. Dit alleraardigste(?) personage is nu gratis* terug in De Sims 4. Als je daar niet blij van wordt… deze clown in ieder geval niet. De tragische clown maakt Sims alleen maar verdrietig.

Tragische Clown

De tragische clown verschijnt in de wereld als je de nieuwste update van De Sims hebt gedownload, dus je weet nooit wanneer deze arme drommel opduikt om je ellendig te doen voelen. Je kunt hem (of haar want we zijn uiteraard geëmancipeerd) ook oproepen door het Schilderij van de Tragische Clown te bekijken, of je kunt je Sim zich laten verkleden als de tragische clown om andere Sims verdrietig te maken. We kunnen niet wachten om te zien hoe je Sims op deze nieuwe ‘aanwinst’ zullen reageren!

The Sims

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *