Community blog: Vind ware liefde op het Liefdesfestival in De Sims 4 Stedelijk Leven

Festivals vallen onder onze favoriete nieuwe attracties in het De Sims 4 Stedelijk Leven* Expansion Pack (dat er in november aankomt), want ze sporen de Sims in onze diverse stad aan om de straat op te gaan om gezellig met anderen nieuwe dingen te doen en te leren, en om nieuwe vrienden te maken!

De Sims 4 Stedelijk Leven

Hangt er liefde in de lucht? Of is het vuurwerk? Sims kunnen hun liefje meenemen naar het Liefdesfestival, of er de liefde van hun leven tegen het lijf lopen. Het is een gezellig en intiem evenement in de stad. Het Liefdesfestival wordt in het Modedistrict van de stad gehouden en deze omgeving vormt de perfecte achtergrond om door een pijl van Cupido in het hart getroffen te worden. Sims die op zoek zijn naar liefde op het eerste gezicht kunnen hier zelfs spontaan een huwelijksaanzoek doen of in het huwelijksbootje stappen!

Sims op het Liefdesfestival kunnen de Sakurathee proeven om in een flirterige stemming te raken en dat is wel slim als je op zoek bent naar de liefde! Verder staat het festival bekend om de liefdesgoeroe! Jouw Sim kan alles te weten komen over diens romantische bestemming en ontdekken of de toekomst er rooskleurig of juist eenzaam uitziet.

Weet je niet zeker wanneer het festival gehouden wordt? Kijk uit naar de borden die zich in de buurten bevinden of raadpleeg het berichtenbord in de openbare ruimte van jouw appartement. Tot ziens op het Liefdesfestival!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *