Levenswensen in De Sims 3

EA Nederland heeft een email verstuurd over de levenswensen in De Sims 3:

Een van de vernieuwingen in De Sims 3 zijn Lifetime Wishes. Lifetime Wishes zijn lange termijn doelen waarop spelers hun Sims kunnen laten richten. Afhankelijk van de vaardigheden van de Sims, kan een Lifetime Wish gekozen worden.

Om deze te vervullen moeten de Sims bepaalde vaardigheden behalen, zoals bijvoorbeeld het hoogst mogelijke niveau bereiken in een bepaalde carrière, zich opwerken tot een lokale beroemdheid of mischien worden ze zelfs een hartenbreker.

Door het vervullen van de Lifetime Wish, ontvangen de Sims genoeg Lifetime Happiness-punten om te kiezen uit verschillende gekke Sims objecten of indrukwekkende vaardigheden zoals een Stalen Blaas, Uitmuntende Gastvrouw/heer of Teleportatiekrachten.

De beroepen die onder andere beschikbaar zijn om je Lifetime Wishes te vervullen zijn:

  • Professioneel schrijver
  • Wereldbefaamd chirurg
  • Superatleet
  • CEO van een mega-bedrijf
  • Succesvol filmmaker
  • Hartenbreker
  • Rockster

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *