Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Verzamelen in De Sims 3

Op de officiële Nederlandse De Sims 3 site is een vertaling online gezet van een artikel over verzamelen in De Sims 3.

Eric Holmberg-Weidler, 1 van de ontwerpers, verteld hoe het verzamelen in zijn werk gaat en wat je met de gevonden voorwerpen kunt doen.

Ik moet zeggen dat mijn favoriete verzamelvoorwerpen in De Sims 3, helemaal niets met vaardigheden te maken hebben. Er zijn tal van dingen om te verzamelen in de stad – van vlinders en kevers tot ruimtestenen, mineralen en zelfs edelstenen. We hebben ze over de hele buurt verstopt.

Zodra je écht iets leuks hebt gevonden, heb je verschillende mogelijkheden om daar iets mee te doen. Het kan behoorlijk lucratief zijn om edelstenen te zoeken en ze te verkopen, of ze gewoon op een plank te leggen als je ze niet zo mooi vindt.

Het hele artikel kun je op deze pagina lezen.

3 gedachtes over “Verzamelen in De Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>