Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 2

De Sims 2 Momento books

Normaal besteed ik geen aandacht aan nieuws rond De Sims 2 maar met nog maar 53 dagen te gaan voor De Sims 3 op onze computers draait worden sommige Sim fans toch een beetje sentimenteel en gaan herinneringen ophalen aan al die uren die ze in De Sims 2 met hun Sims hebben doorgebracht.

Een erg mooi voorbeeld daarvan vond ik op de Taiwanese site My Sims World: daar hebben verschillende Sim fans van hun herinneringen twee mooie online – boeken gemaakt die de moeite waard zijn om door te bladeren:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>