Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 screens: nieuw of oud?


Er circuleren zoveel Sims 3 screens op sites en het internet dat ik zo langzamerhand ook niet meer weet wat nieuw is en wat oud.

Zo kwam ik in dit bericht en dit bericht van Yayahunny op de EA UK site 17 screens tegen: sommige ken ik wel, andere weer niet al komen ze wel bekend voor. Enfin: jullie moeten zelf maar even gaan kijken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>