Weer een De Sims 3 hands-on event in UK


Het lijkt erop dat op 4 mei de Engelse EA weer een De Sims 3 hands – on event organiseerd net als zij een paar weken geleden deden: zie ook deze blogberichten.

Simmers die in de UK wonen mogen die middag in mei, ruim een maand voor de release, De Sims 3 uitgebreid spelen dus er zal wel weer erg veel informatie online komen net na dat event. Meer erover vindt je in dit topic op de EA UK site.

[UPDATE]: Tijdens de speelsessie mogen simmers waarschijnlijk zelf geen foto’s of screens nemen maar EA UK zal later zeker ‘officiële’ foto’s en misschien een video van het hands – on event online zetten.

Ik ben benieuwd welke versie ze mogen spelen: het ‘Gold’ gaan van De Sims 3 (dat betekend dat het spel helemaal af is en naar de fabriek kan om geperst te worden) kan niet ver weg zijn. Ik hoop nog steeds op zo een event in Nederland maar ja: het wordt nu wel erg kort dag daarvoor …

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *