Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Magazine pas op 8 juni in de winkels

Ik heb het in deze blogberichten al eerder gehad over de special die Games Guide gaat maken over Sims 3 en waar je tot gisteravond teksten voor kon inleveren bij de officiële Nederlandse Sims 2 site.

In dit blog van een van de mensen die aan deze special werkt staat dat het Sims 3 Magazine op maandag 8 juni pas uit zal komen: na de release van Sims 3 dus.

De Games Guide, het informatieve games magazine, komt in Juni met een speciale uitgave die helemaal in het teken van De Sims 3 zal staan. Dit magazine ligt vanaf 8 Juni in de grootste speelgoed/game winkels en zal daarnaast ook bijgevoegd worden aan de KIJK, Fancy en Yes van Juni.

Wel jammer dat het niet voor de release uitkomt want als Simmers het spel in huis hebben zullen ze liever spelen dan erover lezen. Maar het is denk ook niet voor die doelgroep, die niet meer overgehaald hoeft te worden om Sims 3 te kopen, bedoeld. Maar misschien dat het wel eerder te lezen is want het wordt ook toegevoegd aan sommige andere bladen die misschien al eerder op de deurmat liggen.

2 gedachtes over “Sims 3 Magazine pas op 8 juni in de winkels”

 1. Anonymous

  Heey.
  Ja wel jammer dat het
  pas na De Sims 3 uit komt
  maar ik heb een vraagje in
  welke bladen zou dat dan zijn
  waar je al informatie over kan
  lezen en die eerder op de deurmat
  liggen?
  Met vriendelijke groetjes
  Jessica

 2. Hiki

  Dat staat al een beetje in de tekst:

  Dit magazine ligt vanaf 8 Juni in de grootste speelgoed/game winkels en zal daarnaast ook bijgevoegd worden aan de KIJK, Fancy en Yes van Juni.

  En als er ergens in een ander blad iets over Sims 3 staat meldden we dat natuurlijk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>