Vertaling nieuwe features op officiële Sims 3 sites

Dit is een vertaling van de nieuwe features die op 30 april is uitgekomen (zie dit blogbericht).
Vroeg of laat komt EA zelf ook met een vertaling, dit blog zal dan uiteraard aangepast worden.

Als toevoeging naast de eerste stad ‘Sunset Valley’ zal er een tweede stad beschikbaar zijn als download. Deze stad gaat genaamd onder ‘Riverview’, en zal beschikbaar zijn op De Sims 3 product website die gelanceerd wordt.

De officieële Sims 3 website zal de spelers toegang geven om video’s te creeëren en online te zetten. Daarnaast zal je je eigen inhoud (downloads etc.) kunnen onderhouden en zelfs aanschaffen door de officieële Sims 3 online winkel.

“Met zo een meeslepende en actieve gemeenschap als De Sims heeft, wilde we verder bouwen op de offline ervaring van de spelers, door het aanbieden van extra functies, inhoud en gereedschap online aan te bieden tijdens het spel.” zegt Ben Bell.
“Een voorbeeld hiervan zijn de online opties voor het maken van een video. In het spel kunnen spelers op een makkelijke manier de camera gebruiken, opnemen, voor regisseur en producer spelen en het dan op internet neerzetten om het aan de wereld te laten zien.”

Online Elementen

*De Sims 3 winkel:

Met het kopen van het spel ontvang je $10 aan SimPoints, deze kunnen spelers ontvangen als ze hun spel online registreren op TheSims3.com. Met de SimPoints kunnen ze download spullen kopen die speciaal voor het spel gemaakt zijn om het spel
nog meer op te fleuren. Als je niet genoeg hebt aan de $10 waarde in SimPoints kun je altijd extra SimPoints kopen. Dankzij bundels van 500, 1000 en 2000 SimPoints voor Dollars, Euro’s, Engels ponden en meer. Je kan betalen door middel van vele verschillende betaalmethodes, inclusief internationale credit cards, PayPal en EA cash cards (alleen beschikbaar in Noord Amerika). Ook al wil je alleen een heel mooi jurkje of de nieuwste stijl van meubels, de spelers hebben de kans om hun Sims wereld vol met extra downloads te bouwen.

*Spel opstarter:

Tijdens het opstarten is het moment om toegang te krijgen in TheSims3.com gemeenschap. Intussen dat het spel opstart kan je toegang krijgen voor De Sims 3 winkel en de uitwisseling pagina, ook zal het de laatste nieuws weergeven. Spelers kunnen zichzelf up to date houden qua downloads, uploads, installaties, spel updates en de media portfolio waaronder the video’s en foto’s vallen die je in het spel kan maken. De spel opstarter zal de speler ook aangeven wanneer er nieuwe spullen/kleren zijn te downloaden in De Sims 3 winkel of wanneer er aanbiedingen zijn.

*Thesims3.com website:

Met de lancering van De Sims 3 op 2 juni zal de marketing gedeelte van de website worden vervangen door een gemeenschap en product pagina voor het spel. De website zal niet alleen de spelers met elkaar verbinden en aansporen om creatief te werk gaan in het spel, het zal ook als een website werken waar spelers alles met elkaar kunnen delen. Wat ze tegelijkertijd ook op hun persoonlijke website/blog kunnen neerzetten om daar met elkaar te socialiseren over het spel.

Website Opties

*Uitwisseling/Exchange:

Na het grote succes van de uitwisseling met De Sims 2 kan het bij De Sims 3 niet uitblijven. De hoogtepunten van De Sims 3 uitwisseling zijn o.a. het aangeven van de meest populaire downloads, de nieuwste downloads, de zoekfunctie en de mogelijkheid om als speler aan te geven welke downloads ze het beste vinden.

*Maak je eigen film en maak je eigen verhaal:

Nieuwe en makkelijk toegankelijke opties inspireert de creativiteit van de spelers om hun eigen video/verhaal te creeëren, waarna ze het kunnen tonen en delen met hun online vrienden. Spelers kunnen hun video’s laten zien door middel van de ‘Creeër een video’ optie.

*Creeër een video optie:

Je hebt nu de optie je video’s op je website/blog te zetten en ze te delen met je vrienden. Je kan ook terug linken naar je video met een e-mail link.

*Mijn pagina en Mijn studio:

De Sims 3 product website geeft toegang aan spelers om hun profiel te onderhouden op de ‘mijn pagina’ gedeelte. De ‘mijn studio’ gedeelte zorgt ervoor dat de spelers hun eigen creaties (video’s, verhalen, uitwissel objecten) kan onderhouden. Mijn pagina is ook een soort blog waar spelers nieuwtjes kunnen plaatsen, ze kunnen hun blog aanpassen met een persoonlijke avatar en ze kunnen hun favorieten weergeven. Het is mogelijk om andere Sim spelers te volgen, vrienden te maken en de spullen uit te wisselen met elkaar.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *