Nieuwe Poll: ga jij Sims Points kopen?

Door de gebeurtenissen op Koninginnedag is onze poll gisteren offline gehaald dus vandaag hebben we een nieuwe poll die tot zondag 10 Mei online blijft.

Dit keer over de Sims 3 winkel: ga jij uit de Sims 3 Winkel spullen kopen? Op de nieuwe Sims 3 site, die in Juni net voor óf op de release dag online komt, kun je Sim Points kopen en die besteden aan downloads:

* De Sims 3 winkel:

Met het kopen van het spel ontvang je $10 aan SimPoints, deze kunnen spelers ontvangen als ze hun spel online registreren op TheSims3.com. Met de SimPoints kunnen ze download spullen kopen die speciaal voor het spel gemaakt zijn om het spel nog meer op te fleuren. Als je niet genoeg hebt aan de $10 waarde in SimPoints kun je altijd extra SimPoints kopen. Dankzij bundels van 500, 1000 en 2000 SimPoints voor Dollars, Euro’s, Engels ponden en meer. Je kan betalen door middel van vele verschillende betaalmethodes, inclusief internationale credit cards, PayPal en EA cash cards (alleen beschikbaar in Noord Amerika). Ook al wil je alleen een heel mooi jurkje of de nieuwste stijl van meubels, de spelers hebben de kans om hun Sims wereld vol met extra downloads te bouwen.

10 reacties

 1. Ik zelf weet het nog niet: ik doe nooit aan cheats of downloads (alleen officiële downloads dan) of hacks.

  Maar als de spullen mooi zijn is het wel verleidelijk om wat te gaan kopen. Ik heb alleen géén idee wat het allemaal kost.

  1 tot 3 euro voor een kleding setje of leuk bankstel of bouwsetje vindt ik genoeg eigenlijk.

  Eerst maar de kwaliteit van al dat spul zien !

 2. Sorry dat ik het zeg, maar dat vind ik met de Sims 2 store en met Sims 3 net zo goed, ik vind het pure afzetterij. Ik denk dat ik die $10 aan Simpoints wel ga gebruiken maar ik zie mezelf geen extra points kopen. Alsof ze nog niet genoeg geld verdienen met alle expansions en stuff packs. Ik heb graag alles voor mijn spellen maar dit gaat me echt te ver.

 3. waarom zeg je sorry?

  je mag hier alles zeggen wat je wil hoor! Zolang het maar een beetje beschaafd blijft.

  🙂

 4. Bij de Sims 2 is de kwaliteit van store items vaak bedroevend, heb ik begrepen en gezien. Toch betaal je dan 1 dollar of soms zelfs veel meer voor een enkel simpel item. Je kunt geen hele sets in 1 keer met korting kopen (bijv. een heel stuff pack voor $15), in plaats daarvan betaal je de driedubbele volle mep.

  Nope, aan mij niet besteed, die store. Topafzetterij van EA.

 5. Het is ook afzetterij, ze doen het om aan extra geld te komen wat in principe vanuit hun kant ook niet gek is.

  Zelf doe ik het wel, net als met de baby spulletjes van De Sims 2 store. Ik baal enorm dat ik ze niet kan kopen omdat het alleen voor Amerika en Canada is. Maar misschien het is maar goed ook omdat ik Sims 2 nu toch niet meer speel :-p

  Anyway, ik denk dat als ze met leuke spullen en kleding komen dat ik het wel doe.

 6. ik vind het een beetje ver gaan van EA. Ze zijn een beetje aan het overdrijven om het spel helemaal uit te melken! In de Sims 2 had ik daar ook al problemen mee dat je om de 6 maanden een nieuwe uitbereiding moest kopen om toch maar meer spulletjes te hebben. Ze zouden beter gewoon wat meer in het basisspel stoppen en minder rap accesoires en uitbereidingen maken. Maar ja het is het paradepaardje van ea dus dat moet opbrengen hé.

 7. Als de items in verhouding net zoveel zouden kosten als een stuffpack dan zou ik het wel kopen. Maar het is in verhouding echt veel, heel veel duurder. 🙁

 8. De Sims 2 store bevat heel veel materiaal van (al uitbrachte) stuffpacks.

  De Sims 3 store is anders, De Sims 3 begint weer behoorlijk kaal en nu kun je al kopen / downloaden voor dat er ook maar iets uit te breiden valt.

  Helaas zijn de “microtransactions” waarschijnlijk redelijk duur, en ik zal dan ook altijd modthesims2.com in de gaten houden of die niet toevallig hetzelfde (of beter) aan bieden.

  Ach ja, nog 2 weekjes dan komen we meer te weten…

 9. Ik vind het egt Stom dat het égt geld kost!! De Sims 3 gaat tog al meer als genoeg verdienen als het wordt verkocht?! Ik hoop dat je met die gratis SimPoints die nieuwe buurt kan kopen,, anders ben ik boos x]

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *