Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

True English Gent’s over Sims 3

The king of all life simulations returns: onder deze titel heeft True English Gent’s een preview online gezet. Nieuwe dingen staan er niet in maar het leest lekker weg.

Whatever happens, I do believe The Sims 3 offers enough unique new improvements to be worthy of it’s retail price. Of course the many expansion packs are expected, but often welcomed by the huge community of dedicated (often to a scary but delightful degree) fans who I’m sure are counting the days until they can install The Sims 3 on their systems.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>