Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 preview op Gamersnet

Dit keer een nederlandstalige preview en wel op deze pagina van Gamersnet.

The Sims 3 lijkt weer dat typische The Sims-sfeertje te krijgen, net zoals de vorige delen. Gelukkig is er een aantal aanpassingen gedaan, zoals de toevoeging van levensdoelen en uitgebreidere karakters, waardoor het geen kloon van The Sims 2 met betere graphics wordt. De online mogelijkheden zijn zeker iets om naar uit te kijken, waardoor The Sims 3 voor de fans absoluut een game is om in de gaten te houden.

3 gedachtes over “Sims 3 preview op Gamersnet”

  1. Hiki

    Ze zeggen dat het een nieuwe preview is op hun frontpage van hun site maar de hele opmaak van het artikel en de tekst komt me erg bekend voor. Volgens mij een oude preview, effe snel herschreven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>