Eerste en laatste bericht over gelekte Sims 3

De afgelopen dagen hebben we als Sims 3 Nieuws wat emails binnen gekregen over dat De Sims 3 gelekt is. Ik besteed daar bewust geen aandacht aan en zal ook, voor zover dat mogelijk is, geen screens – video’s en ander materiaal van illegale kopieen van De Sims 3 hier op dit blog zetten.

Pledge Your Loyalty Here!!

10 reacties

 1. Goed zo! Daar moet je ook zeker geen aandacht aan besteden. Er is jaren aan dit spel gewerkt en dit spel vedient het gewoon om gekocht te worden. Ik kan me niet voorstellen dat een echt simsfan meedoet aan deze illegale handel….

 2. @Angela.

  Een echte simfan heeft niks te maken met het wel of niet downloaden van de sims 3.

  Natuurlijk verdienen de developers hun eer en kosten, maar de de reden van het downloaden is zeer uitlopend.

  ik heb berichten gelezen over mensen die hem juist downloaden om simpelweg eerst te testen of het spel wel werkt op hun systeem om hem daarna toch nog te kopen.

  En dan heb je natuurlijk de sim fans die zo gek op het spel zijn dat ze niet kunnen wachten, heel logish.

  Ik vind niet dat je de mensen moet aanvallen op het downloaden van de gekraakte versie, de schuld hiervan ligt immers totaal bij de uitgever/ makers. HUN hebben een lek!

  Natuurlijk ben ik voorstander van de legale versie, maar je kunt niet alle simfans veroordelen omdat ze de kans gegeven is het spel eerder te kunnen bemachtigen dan dat deze in de schappen ligt.

  Nog een reden kan zijn dat sommige fansites een versie downloaden puur om alvast goed het spel te leren kennen zodat ze de vragen van hun bezoekers goed weten te beantwoorden zodra het spel in de schappen ligt.

  Begrijp mij niet verkeerd, ik ben het er zeer mee eens dat EA zijn eer moet krijgen en inkomsten van de betaalde versie.

  Ik vertel je hier dus ook alleen maar wat van de redenen waarom ook echte sim fans het neit kunnen weerstaan voor een keer de piraat uit te hangen.

  Of je het er nou mee eens bent of neit, of je het nou leuk vind of niet, piraterij zal altijd blijven op internet, hoe meer developers hun beveiliging aanscherpen op games des te meer zal er tegen antwoord komen vanuit de digitale onderwereld,om maar even de DRM beveiliging van Spore naar boven te halen.

  verder wou ik Hiki er op wijzen dat je juist wel de aandacht er aan moet houden, maar dan op een manier als deze:

  Je moet mensen JUIST wijzen op de risico’s en de nadelen van illegale zooi, des te meer men piracy download des te groter de kans dat ze het voor hun zelf verpesten en straks de expansies alleen maar duurder en extreem beveiligt worden.

  Des te meer mensen zoals wij van DMS2C het spel gewoon normaal kopen, des te meer geld krijgt EA voor toekomastige development.

 3. Denk dat 95 van de mensen wel weten dat je nooit weet wat voor troep je binnen haalt met zo een download. De rest weet het nu van DekDes 😉

 4. Verder val ik niks en niemand aan in mijn bericht: ik besteed alleen geen aandacht aan de illegale versies 😉

 5. Ik ga er niet te diep op in. Ieder kan zo zijn eigen redenen bedenken waarom hij/zij de illegale versie willen downloaden.
  Het feit blijft dat je het “steelt”. Het is in jouw bezit zonder het eerst te kopen.

  Zou je eerst een TV uit BCC stelen om eerst te kijken of het goed aansluit op al je andere apparatuur of om te kijken of het ruis geeft op beeld, om het vervolgens te kopen?

  Zou je eerst een banaan stelen om er een hap uit te nemen om het vervolgens als het toch wel lekker smaakt het te kopen?

  Klinkt heel gek natuurlijk, dit zijn echter helemaal dezelfde situaties. Je neemt iets wat (nog) niet van jou is. Ik geloof best dat er sommige mensen zijn die het spel alsnog zullen kopen. En tuurlijk, je kan het spel uitproberen om te kijken of het op je computer loopt. Maar zijn daar niet al hulpmiddelen voor? Zoals een website die je aangeeft wat jij hebt en wat het spel vereist etc? En dan kan je wel terug komen met het welbekende ‘ja maar..’. Dat is alleen maar om weer een “betere” betekenis te geven van wat een persoon verkeerd doet.

  Ik val niemand persoonlijk aan, dit is hoe ik erover denk. Het is gewoon een zonde van het spel. Maar het heeft inderdaad niets met specifieke Sims fans te maken. Je wilt/kan illegaal downloaden, of je doet het gewoon helemaal niet. Dat is een persoonlijke keuze.

 6. @DekDes
  Huh…hoe kan ik met mijn mening mensen aanvallen??? Heb alleen gezegd dat IK het me niet kan voorstellen. En jij kunt dat blijkbaar wel. Geen probleem hoor wat mij betreft: duizenden mensen/duizenden meningen.

  Mijn berichtje was absoluut niet bedoeld om mensen aan te vallen, het is slechts mijn mening!En meningen kunnen verschillen.
  Er kunnen duizenden redenen zijn om het wel te doen, maar ik doe het gewoon niet, om principiele redenen.

  Mochten er wel mensen zijn die zich mijn berichtje persoonlijk aantrekken: niet doen, is niet persoonlijk bedoeld, slechts mijn mening en Sorry als ik je beledigd heb!

 7. Hoi! Sanne weer hier ;p

  Nou.. een vriend van me heeft m voor me gedownload omdat ik gewoon ziek word van het wachten.

  Maar ik heb m óók gekocht! 😀
  Das goed he. Maar ik kan gewoon niet wachten en toen die vriend zei dat je hem kon downloaden raakte ik gewoon in de verleiding..

 8. ik vraag me toch wel af hoe zoiets kan uitlekken? komt dat van een werknemer bij ea? of hoe zit dat? Waarom bv niet 1 maand voor release ipv 2 weken. Ik versta er niets van dat dit zo plots kan komen.

  iemand die mij daarbij kan helpen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *