Gratis Games Guide over Sims 3 in de winkel

De Games Guide is al een poos bezig om online te berichten over Sims 3, zie ook deze blogberichten.

Maar nu ligt de gratis Games Guide ook in diverse winkels. MariskPla heeft in dit topic op het Sims 2 forum een scan neergezet van de voorkant, de rest heeft Mariska me opgestuurd want de files waren wel erg groot. Mariska: hartstikke bedankt voor het scannen en opsturen.

In werkelijkheid ziet alles er natuurlijk veel mooier uit dus ga naar een winkel waar ze games verkopen en haal een gratis exemplaar op van deze Games Guide. Er is namelijk ook een leuke prijsvraag met coole prijzen als de Sims 3 Plumbob kerst verlichting en nog meer.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *