Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3: wist je dat?

Simparool heeft weer een nieuw deel online gezet van hun De Sims 3 Aftelkalender met onder andere deze tip:

Wist je dat wanneer je voldoende invloed hebt bij een particulier bedrijf, je dan het bedrijf kan gaan managen? Je kunt dan personeel ontslaan, je bedrijf een andere naam geven en vrij gebruik maken van de faciliteiten die bij het bedrijf horen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>