BREAKING NEWS: Verkoop Sims 3 begonnen

Het lijkt erop dat Bart Smit vandaag begonnen is met de verkoop van Sims 3. Niet verwonderlijk: meestal gaan winkels een dag voor de officiële release al verkopen.

Ik raad iedereen aan eerst even naar een Bart Smit filiaal, of een andere games winkel, te bellen voor je op je fiets springt en er naar toe rijdt. Mocht je nog meer winkels weten waar ze Sims 3 verkopen dan kun je dat uiteraard hier melden.

Voor de mensen zoals ik die Sims 3 per post binnen krijgen: je zult tot morgen moeten wachten voor het spel op de deurmat ligt.

[UPDATE] 11.30 uur: Sommige filialen van Free Record Shop en Game Mania verkopen Sims 3 nu ook.

[UPDATE] 13.15 uur: Ook E Plaza en Dynabyte verkoopt Sims 3 nu! En sommige Bart Smit filialen in België.

[UPDATE] 14.30 uur: Bol.com bestel status geeft nu bij mij aan: ‘verzonden’ emails worden nu verzonden naar klanten. Ook sommige filialen van Media Markt en Intertoys verkopen Sims 3 nu.

44 reacties

 1. ik heb daarnet bericht gekregen van Game mania dat ik deze middag achter de sims 3 mag gaan. Weet niet of ze in Nederland ook een game mania hebben

 2. Ik heb m bij bol.com besteld en dus morgen binnen.
  Maar op de site stond eerst 'bestel nu en ontvang de sims 3 collectors edition', zelfs in het bol.com foldertje van eerdere bestellingen. Dat heb ik toen dus gedaan en verheug me op de luxe editie.
  Maar op de site staat daar verder niks meer over. En de hele collectors edition staat ook niet op de site aangeboden. Dus ik vraag me af of je nu de gewone versie krijgt of toch de collectors edition…

 3. Je kan ervan uitgaan dat je de CE krijgt. En de reden dat ie weggehaald is is omdat ie uitverkocht is. Geloof zelfs dat ie al enkele dagen van de bol site afgehaald is.

 4. Gelukkig maar.
  Valt wel flink tegen als je de CE verwacht en je krijgt 'maar' de gewone versie.

  Ik kan haast niet meer wachten tot ik 'm morgen binnen heb. =D

 5. ik heb hem op 28 mei al op kunnen halen en meteen mogen testen voor eventuele debugs enzo, het is echt een geweldig spel en echt waard om te spelen. wel even wennen want als je met je muis helemaal naar links in het scherm gaat dan zal de camera niet verplaatsen, dat moet nu met de pijltjes-toetsen. krijg het spel officieel in handen over 16 dagen op m`n verjaardag dus ik moet nog ff wachten. maar het is het geld en wachten meer dan waard.

  (ps. kleine tip, wanneer jij wilt verwisselen naar een ander huishouden vraagt hij of je het huishouden waar je op dat moment mee speelt wilt verlaten en komt de waarschuwing dat ze hierbij al hun wensen kwijtraken. ik schrok in het begin een beetje want ik dacht dat je dan je familie zo`n beetje kwijt zou raken. maar dit is omdat ze doorleven zonder jou en daarom kunnen ze niet weken met dezelfde wensen rondlopen, nogal logisch hé? maar ja ik ben dan ook niet de snuggerste.)

  hartstikke veel speelplezier en ik hoop wat van jullie sims te ontmoeten op desims3.nl

  XxX-Claudia-XxX

 6. ik heb de CE gekregen maar had de gewone besteld. prijs was 59euro? is dit de prijs voor de CE of voor de gewone???

 7. Allez dan heb ik geluk gehad. Alhoewel was het prijsverschil niet 20 euro met de gewone?

  Ik ben in iedergeval blij dat ik de sims heb.

 8. Als je m nog gaat kopen, gewoon bij de MediaMarkt doen oid. Daar istie namelijk 45 euro. Al 10 euro goedkoper dan bij bol.com 😉

 9. Ja, ik heb hem gereserveerd bij Musicstore, wel in Panningen LB.
  Ben ik vandaag voor gebeld dat-ie binnen is en dat ik hem kan ophalen.
  En omdat ik hem gereserveerd had krijg ik de collectors edition voor de prijs van de normale.

  Echt vet, heb er zin in…
  Zal ik weer een paar maanden verslavend achter de pc zitten.:)

 10. dit bericht kreeg ik gisteren om 20.13 via de mail binnen van dixons, hoop dat ie straks in de brievenbus zit als ik thuis kom.

  Geachte Mevrouw ,

  Uw order met ordernummer 500003179 is naar u verzonden. De order is vanaf de dag na verzending te volgen via onderstaande link.

  Let op: Uw order wordt zichtbaar bij Track & Trace, zodra deze in het distributiecentrum van TNT Post is ontvangen en gescand.

  Hoe laat wordt mijn order geleverd?
  Bestellingen via http://www.dixons.nl worden bezorgd door TNT Post Pakketservice. Aflevering is mogelijk op maandag t/m zaterdag tot 18.00 uur 's avonds. Rembourszendingen worden niet aangeboden op zaterdag en zondag. Het tijdstip van levering is afhankelijk van de route en wordt bepaald door TNT Post.

  Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment van levering?
  Mocht u niet thuis zijn op het moment van aanbieden, krijgt u een bericht in de brievenbus met de melding dat uw zending de volgende (werk)dag een tweede maal zal worden aangeboden. Bent u ook dan niet in de gelegenheid om de zending in ontvangst te nemen, ontvangt u een afhaalbewijs in de brievenbus waarmee u de bestelling kunt afhalen bij het postkantoor.

  Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

  Met vriendelijke groet,
  Dixons.nl

  heb zojuist op de linkk geklikt en staat het volgende:

  – Zending opgehaald en in sorteerproces > 04-06-2009 > Dordrecht-Pieter Zeemanwg, intern transport pakketten
  – Zending gesorteerd in sorteercentrum > 04-06-2009 > Dordrecht-Pieter Zeemanwg, intern transport pakketten
  – Chauffeur is onderweg > 04-06-2009 > Venlo-Horsterwg, pakkettendistributie

 11. TNT zal wel overuren maken met al die pakketten vandaag :O Ik heb nog niks binnen: vaak erg laat hier in Amsterdam 🙁

 12. Oh oh oh..
  Bol.com heeft me flink genaaid..
  Ze verkopen de game alleen als PC-game, dus niet mac-compatible. aangezien mijn windowslaptop ronduit kut is en mijn imac 24" toch net wat lekker kijkt.. was ik noodgedwongen om op de fiets te springen en m alsnog in de winkel te kopen.
  Maar goed dat ik nog niet betaald had.

 13. @ mutineerx
  Huh dat kan niet zover ik weet zijn er alleen mac/pc versies. Dus dan kan je hem op allebei spelen. Bij veel sites word het alleen aangegeven als een pc game omdat ze geen mac/pc functie of normaal (bijna) geen mac spelen verkopen. Maar heb net ook de apple site gegeken en daar staat de sims ook al op als mac/pc game

 14. de status van TNT op Track & Trace van mijn sims is nog steeds het zelfde als vanochtend hoop echt als ik straks thuis kom dat ie er is. Straks om 5 uur even contact opnemen met het thuisfront! Zijn er toevallig nog meer mensen die bij dixons hadden besteld? Hebben jullie hem al?

 15. Ik heb besteld bij Free Record Shop en heb hem ook nog steeds niet ontvangen (ik woon net als Hiki in Amsterdam).
  Ik hoop echt dat hij vandaag nog wel komt…

 16. Heb je de Collectors Edition besteld? Die kan niet door de brievenbus dus wordt gebracht met auto van pakketten dienst. Denk dat die tot 1800 uur bezorgen?

 17. Ja, de Collectors Edition.
  Hmm.. Het is al bijna 18:00 uur.
  En de rest van de post is wel geweest, maar aangezien deze niet met de gewone post komt denk ik dat dat niet veel uitmaakt.
  Ik hoop echt dat ik hem nog krijg vandaag.

 18. Ik weet niet waar jullie besteld hebben maar kun je niet online kijken hoe het met de verzending zit? Ik zou in ieder geval morgen met de klantenservice bellen als jullie hem niet hebben.

 19. Ik heb hem besteld bij Free Record Shop, en volgens Free Record Shop is hij gisteren al verstuurd. :S

  Heeft iemand enig idee hoe dat Track & Trace werkt?
  En wat is de barcode?
  Sorry, ik ben nogal dom xD

 20. Jeej, track en trace werkt niet goed want stond gister avond pas dat het pakektje was afgeleverd en blijkbaar was ie al voor 12 uur bezorgt..

  De barcode is bij ieder pakketje verschillend ik krijg namelijk van dixons een mailtje met een link waar de barcode al ingevperd was..

  Maar heb hem gisteren samen met mijn zusje uitgetest en is echt super vet hoe je alles kan customizen:P

 21. Ik heb net Free Record Shop gebeld, en natuurlijk hadden ze mijn adres weer verkeerd geschreven en was hij ergens blijven liggen.
  Gelukkig krijg ik hem vandaag!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *