Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen

De Sims 3 producer Melanie Lam: aankondiging eerste uitbreiding komt snel

Tijdens de E3 heeft het Belgische Chief Melanie Lam geinterviewd, het hele interview vindt je op deze pagina. Opvallend in het interview is dat Melanie zegt dat er al “heel binnenkort” een uitbreiding zal worden aangekondigd.

Mogen we ons net als bij de twee vorige delen weer verwachten aan een dozijn uitbreidingspakketten, of ligt de focus deze keer meer op downloadable content?

LAM: “Er zijn al plannen voor uitbreidingspakketten, dus die zullen er zeker komen. Kleine downloadbare content, zoals kleren en meubels, gaan we verkopen via de De Sims 3 Store. Uitbreidingspakketten daarentegen zijn veel groter en stellen ons in staat om grote updates te lanceren: nieuwe systemen en nieuwe gameplaymogelijkheden. De uitbreidingspakketten zullen waarschijnlijk ook wel als download beschikbaar zijn via de Store.”

Wat mogen we verwachten van het eerste uitbreidingspakket?

LAM: (lacht) “Daar mag ik nog net niet over praten. De eerste pakketten worden waarschijnlijk heel binnenkort aangekondigd, wees gerust.”

Een gedachte over “De Sims 3 producer Melanie Lam: aankondiging eerste uitbreiding komt snel”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>