Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Slapen, eten, werken in De Sims 3 voor de iPhone

Onder deze titel heeft Bashers Blog een review online gezet van Sims 3 voor op de iPhone.

Als ik De Sims 3 voor de iPhone vergelijk met andere games die anno 2009 verkrijgbaar zijn, dan is het gewoon een uitstekend spel. De game is met zorg opgezet en uitgewerkt voor de telefoon. De toegankelijkheid van een game op een telefoon die je altijd bij je hebt, zorgt ervoor dat je ongemerkt veel tijd aan de game besteedt, in korte speelsessies die elke keer weer leuk zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>