Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Problemen met maken dagboeken nog niet opgelost


Het lijkt erop dat de problemen op de Nederlandse Sims 3 site met het maken van dagboeken voorlopig nog even zullen voortduren.

SimGuru Nita heeft in dit topic gepost dat er nog steeds geen oplossing gevonden is voor het niet kunnen oploaden van screens in de dagboeken. Hopelijk komt er wel snel een oplossing want enkele fanatieke dagboekenmakers zitten te popelen om hun avonturen te delen met de Sims community.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>