Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 voor 10 euro kopen?

Als je een beetje rondkijkt op internet zie je op verschillende sites Sims 3 voor 10 euro te koop staan: trap er niet in. Vaak zijn dit gekopieerde versies, wie weet niet eens een volledige versie, mis je veel omdat er vaak geen registratie code bijzit en je dus geen gebruik kan maken van alle online mogelijkheden. En je weet maar nooit wat voor troep je nog meer binnen krijgt als je die schijf in je computer stopt.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>