Cheat voor Simpunten voor Levenslange Beloningen

Iemand vroeg gisteren of er een makkelijke cheat was voor het krijgen van Simpunten waarmee je weer Levenslange Beloningen kunt kopen. Op YouTube staat een video over deze cheat:

 1. Open in het start scherm de cheat box (Ctrl+Shift+C) en typ dan testingcheatsenabled true
 2. Laad een opgeslagen familie
 3. Ga naar de UI waar je de Levenslange Beloningen vindt en als je Ctrl ingedrukt houdt en daar met je muis klikt krijg je per klik 500 Simpunten.

[UPDATE] met dank aan ModMod:

Het werkt, maar je moet wel Shift + Ctrl ingedrukt houden en dan met je muis klikken. Het duurde even voordat ik dat in de gaten had.

Deze is toegevoegd aan onze Cheats pagina.

121 reacties

 1. Ik heb ergens gelezen dat je bij de cheat shazaam als effect heeft dat je 2500 punten voor Levenslange Beloningen krijgt. Heb zelf de sims 3 nog niet, dus miss zelf even testen of hij het doet, want dat weet ik niet zeker.

 2. Thanks voor de tip 🙂 Die cheat lees ik wel meer, net als freeestate (gratis huis) maar bij mij werken die in ieder geval niet.

 3. Als je eenmaal de cheat hebt ingevoerd moet je op dat kistje klikken dat je in de screen ziet: naast de punten dus: of op de punten zelf. Het is een poos geleden dat ik het geprobeerd hebt en moest zelf ook even zoeken.

 4. Lees even goed wat je moet doen:

  1. Open in het start scherm de cheat box (Ctrl+Shift+C) en typ dan testingcheatsenabled true
  2. Laad een opgeslagen familie
  3. Ga naar de UI waar je de Levenslange Beloningen vindt en als je Ctrl ingedrukt houdt en daar met je muis klikt krijg je per klik 500 Simpunten.

  [UPDATE] met dank aan ModMod:

  Het werkt, maar je moet wel Shift + Ctrl ingedrukt houden en dan met je muis klikken. Het duurde even voordat ik dat in de gaten had.

    1. Hoofdletters maakt niks uit in een cheat. Maar voor deze cheat moet je een uitbreiding hebben volgens mij.

   1. het is zo dat je TestingCheatsEnabled true moet invoeren in de cheatbox ik gebruik dit begin ook om de behoeften te verlagen of te verhogen van mijn sims

 5. Misschien dat er iemand is die een hack weet zodat je de punten er wel bij krijgt? Ik weet het even ook niet meer. Gebruik zelf nauwelijks cheats dus …

 6. hallo,

  die cheat met een gratis huis werkt wel bij mij, maar het is freerealestate
  eerst testingcheatsenabled true en dat pas freerealestate doen!

  heel handig

 7. Ik heb eerlijk gezegd geen idee meer of deze cheat nog wel werkt. Toen hij nog wel werkte moest je precies doen wat er staat en even goed kijken waar je met klikken. Het werkte bij mij ook niet in 1 keer.

 8. Inderdaad: de ene keer lukt het wel, de andere keer niet. Ik denk dat de plek waar je moet klikken erg klein is en je moet mazzel hebben net de goede plek te vinden (en te onthouden natuurlijk) 😛

 9. heeej

  ik had nog een vraagje over die levenslang beloningen cheat

  ik heb al door met die brieven bus enzo

  maar die levensbeloning niet waar moet je klikken

  plies help mij

  moet je met de muis heen en weer of ctrl+shift+muisklik

  plies help me

  -xxx- carina

 10. ik kon gewoon overal in dat blokje klikken
  [blokje waar het kistje in staat en hoeveel punten je hebt]
  ik had wel een pijnvolle vinger daarna..

 11. Hij werkt wel 😉
  Zo werkt ie :

  -Ga naar startscherm.
  -Tik dan testingcheatsenabled true.
  -Kies een opgeslagen sim.
  -Ga naar levenslange beloningen.
  -Houd shift en ctrl ingedrukt,klik dan met de muis op het vakje met het schatkistje en de punten.
  -Klik de hele tijd door dan komt er de hele tijd punten bij 😀

  Ik hoop dat het bij jullie ook werk♥

  xoxo Sofia

 12. het lukt me echt niet
  ik doe de code intikken (ja met hoofdletters)
  en dan ga ik naar dat schatkistje doe ik shift+ctrl
  (moet je er net een nieuwe sims voor aanmaken ofzo??

  1. hee Nootje mij lukte het ook niet
   je moet zoals als je het al deed maar dan alleen met CRTL
   en als je het spel opstart, hoofdmenu (waar je familie kunt kiezen) daar als de cheat TestingCheatsenabled true doen en dan pas familie kiezen. En daarna gewoon als hou je het al deed maar dan CRTL inhouden en tikken ik kolom van schatkist waar getallen staan (ongeveer tussen getallen en schatkist) Good Luck, Danick

 13. in het begin lukte het mij niet
  ik heb aller reacties gelezen en ik dacht na al die nagative reacties dat ik het toch niet moest proberen
  in het begin dacht ik echt van deze cheat gaat nooit werken maar ineens gingen mijn levenslange beloningen heel snel omhoog na heel lang proberen, bedankt voor dezen cheat 😀
  (tip: klik tussen het schatkistje en de punten of klik net iets achter de punten :D)

 14. die cheat werkt bij mij.
  maar heb nog een vraag over een ander cheat.
  hoe kan je je vaardigheden te verbeteren zonder ervoor te werken

  1. Daarvoor heb je zo’n “skill book” bij mod the sims ergens van de creator treeag. Die moet je plaatsen in map: c:/my documents/electronic arts/sims3/mods/packages dan start je het spel op, en staat het boek bij de tab van hobby’s. Zet het skillbook in je inventaris of plaats het ergens, en je kan de gewenste vaardigheden omhoog doen, als je er op klikt, zonder er al te veel voor te doen.

  1. Hij werkt wel je moet voor dat je een familie kiest de cheats in tikken en je moet tussen je kistje en je cijfers (shift en ctrl wel indrukken )

 15. He, bedoel je de code voor meer punten te krijgen bij levenslange beloningen ? Bij mij lukte het eerst ook even niet.
  Nadat je die code hebt ingevuld, moet je met je muis tussen het kistje en het getal van je aantal punten klikken, na een aantal keer klikken krijg je er meer punten bij.

  Die code voor vaardigheden verbeteren weet ik helaas niet 🙁
  Groetjes

 16. Bij mij werkte het eerst ook niet, maar nu wel. Volgens mij gaat het erom dat je de code al in het startscherm intoest, ik doe het normaal gesproken nadat ik een familie heb geladen.

 17. ik snap er geen ene zak van en het lukt mij ook niet weet iemand trouwens hoe dat zit met dat inloggen op the sims 3 site het lukt mij maar de hele tijd niet\:P

  groetjes

 18. Je kan het ook anders doen:
  Start de sims 3
  Houd shift ingedrukt bij het laden van een familie.
  Als de familie aan het laden is houd je nogsteeds shift ingedrukt.
  Als je klaar bent om te spelen ga je naar de schatkist.
  Dan tussen de cijfers en de schatkist klikken met shift ingedrukt 🙂
  Zo doe ik het altijd.
  xx

 19. Bij mij macheert het ook ni ze. Ik heb die code testing… ingegeve in het dorp & dan laad ik een gezin & klik ik zowel tusse het schatkistje en het bedrag als rechts van het bedrag en het doe niks. Zelfs ni als ik eender waar klik in da kaderke van da schatkistje en getallen. + Als ik de shift ingedrukt hou als hij een gezin laadt (zoals Roos drie posts hierboven zegt), haalt ook niks uit. Help? =/ :’ )

 20. @ Dennusz: zagen is zeuren. ik moet dus altij eerst effe zeure en dan macheert da 😉 kent ge da woord ni dan (of dee ge alsof)?

 21. da werkt helemmaaaaaaaaaaaaaal nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!geeeeeeefff een die echt werkt ni zoon cheat die ni werkt >:@

 22. echt balen man…. bij mij werkt die code niet met levenslangen beloningen..!! sorry als ik zeur.. Maar wilt iemand helpen?
  gr. my

  1. Je moet de cheat (testingcheatsenabled true) invoeren bij het startscherm waar je na het laadscherm komt. Dan kies je je familie. Dan ga je naar die levenlange beloningenteller. Als je je muis naast het getal zet maar nog wel in het vakje en dat klik met control knop ingedrukt moet het werken.

  2. Ik ben er achtergekomen! de cheat is testingcheatsenabled on
   dan moet je naar het tabblad voor levenslange beloningen en klikken daar totdat er 2500 erbij komt en dan blijven klikken!

   Mendel

 23. Ik ben er achtergekomen! de cheat is testingcheatsenabled on
  dan moet je naar het tabblad voor levenslange beloningen en klikken daar totdat er 2500 erbij komt en dan blijven klikken!

 24. Heey iedereen

  ik weet waarom de cheat bij al die mensen niet werkt,
  eerst deed ie het bij mij ook niet
  —–

  maar je MOET de cheat ‘testingCheatsEnabled true’ in het HOOFDMENU invoeren,, anders werkt t niet!!!

  —–
  (en dan kun je rechtboven klikken of tussen de punten en het kistje in, dan kun je de plek makkelyk vinden)

  hopelijk werkt ie nu wel, succes!
  XXXX Viënne

 25. Kan iemand mij helpen over een heel ander onderwerp namelijk ik heb nu de sims 3 en 3 uitbreidings pakketen maar bij de sims 2 kon je overal winkelen je kon kleding kopen je kon in de winkels naarbinnen maar bij desims 3 kan dit allemaal niet of teminsten ik kan nietszien als mijn sims aan het winkelen is ook vind ik geen kleding winkels meer.. help

 26. Dankje kaas!
  Het werkt idd! 😉
  het filmpje is erg handig 😀
  Dat filmpje van deze site doet het dus niet,
  en de film op youtube legt het precies goed uit.

  Maar ik heb daar bij ook nog een vraag.
  Als je niet bij het startprogramma waar je de cheats moet in vullen, of en false doet na dat je de cheats hebt gedaan, bij het afsluiten of op nieuwspelen,
  Kan er dan wat fout gaan in het spel?

 27. heeft iemand een cheat dat je gochelaar wordt of zo geef anders plz de lijst met cheats en ik heb bijna allen uitbreidingen dus schrijf er plz bij van welke het is oke tnx alvast bedankt

 28. De code voor goochelaar is
  Timannakels
  Echt kei cool je kan dan als je goed bent konijnen en paarden toveren bij het basis pakket! Veel plezier

 29. Ik heb geen internet dus ik doe het op me Telefoon? Kan iemand die code gwn zeggen want die pagina van youtube verschijnt niet bij mij????(Van levenslange beloningen?)

 30. Het werkt bij mij bij jullie ook volg die stappen die zijn gegeven en dsn doe je dit als je bij de ui bent dan klik je niet op de cijfers maar ernaast wel shif + crtl indrukken en dan klikken alvast bedankt

 31. oke… bij mij werkt ie niet.. ik ben aant spelen met mijn sim, ik ga naar mijn levenslangeblijdschap grafiekje, ik open mijn venster met ctr,shift,c en dan doe ik de cheat: testingcheatsenabled true en dan klik ik op dat kistje ernaast met ctr. en er gebeurd niks, ook met shift,ctr gedaan gebeurd ook niks. hellup?! 🙁

 32. Bij mij werkt het wel. Dus dan doen jullie waarschijnlijk toch iets fout :s. Je moet die cheat al invoeren voor je je huishouden heb gekozen. In het hoofdmenu moet je het dus invoeren.

 33. @femke je moet het ook niet doen als je het aan het spelen bent je moet het bij menu testingcheatsenabled true en ik doe ook voor de zekerheid testingcheatsenabled on
  dan moet je een familie aanklikken en dan moet je met crtl tussen het kistje en het getal klikken!

 34. Ik heb van gisteren mijn eenhoorn!!! zorg gewoon dat je beste vriend van een paard kat en hond bent dan goede vrienden met de eenhoorn worden en klikken op ‘aan huishouden toevoegen’
  😉

 35. TIP: ALS JE DE EENHOORN HEBT PAK DOE DAN ‘ZADEL VERANDEREN’ EN KOPIEER DE EENHOORN DAN EEN NIEUWE HUISHOUDEN KREEREN DAN KUN JE ER VEEL MAKEN EN NAAR JE ZIN MAKEN !!! XD

 36. 🙁 ik wil die cheat ook wel uitvoeren alleen 5 min. geleden is mijn computer gecrasht (geen idee hoe je het schrijft boeit me ook niet ) :S dus nu zijn AL MIJN BESTANDEN van de sims 3 weg !!!

 37. Hee mensen
  bij mij deed de cheat voor levenslange beloningen het ook niet! maar ik startte mijn familie op en deed toen CRTL+SHIFT+C en voerde daar TestingCHeatsEnabled true in.
  ging met mijn muis naar schatkist waar levenslange beloningen staan en houdde mijn CRTL toets in en drukte met mijn muis zoals al eerder in deze forum staat, deed het nog steeds niet. toen ging ik terug naar hoofdmenu en spel niet opslaan. starrte ik vervolgens weer mijn familie (dezelfde) en daarna deed ik hetzelfde als wat ik eerst zei EN HET WERKTE!! Groetjes

 38. O, jawel hij werkt echt wel!

  Ff de stappen die je moet doen:
  1 je bent bij hoofdmenu dan ctrl+shift+c
  2 typ testingcheatsenabled on
  4 doe jet zelfe maar dan testingcheatsenabled true
  5 start een familie op
  6 ga naar de levenslange punten
  7 je gaat met de muis tussen de schatkist en het bedrag staan
  8 dan klik je met links of recht + shift
  9 dan zie je het bijtikken

  Klaar!
  Bij mij doet het gewoon!

 39. Hey, ik wilde gewoon even verduidelijken waar je precies moet klikken.
  Volg de eerste twee stappen aangegeven zoals boven. Ga, zodra je bij het ‘schatkistje’ bent, met je muis RECHTS van het vakje waar in staat (in cijfers dus) hoeveel levenslange blijdschap je hebt. Houd ALLEEN CTRL ingedrukt, en ga dan klikken. Mocht het niet werken, verplaats je muis dan een heel klein beetje, en probeer het nog eens.

  Ik herhaal: rechts van de cijfers!!!

  Groetjes,
  loulou

  1. Er is daar wel een mod voor, mastercontroller en portraitpanel van nraas.

   maar vanaf je zo’n 30 sims hebt kan je spel continu flippen, dus…

 40. Hey allemaal, ik heb een probleem met de Sims 3: ik was met een familie aan het spelen en ik wou verhuizen naar een andere stad, dus ik klikte erop en kreeg ik de vraag of ik het spel wou opslaan, dus dat deed ik en toen kreeg ik een laadscherm. Toen kwam ik aan -ik kon kiezen waar ik zou willen wonen normaal- en toen waren er geen icoontjes van huizen, en lege kavels, wat vreemd was was dat ik de bouwmodus optie had, terwijl je die normaal niet hebt. Dus ik klikte daarop in de hoop dat het spel weer zou werken, toen dat niet werkte wou ik kijken of je wel in Stadbewerken modus kun, wat niet kon omdat ze aan het ‘reizen’ waren. Toen ben ik naar het hoofdmenu gegaan zonder op te slaan en heb weer op die familie geklikt met de hoop dat hij niet had opgeslagen voordat ik naar de andere stad wou verhuizen. En dat was zo, maar, ik kreeg toen in mijn beeld dat ik hem moest opslaan, omdat ze gingen reizen wat niet zo was, het kruisje was grijs dus daar kon ik niet op klikken, dus heb ik hem opgeslagen onder een andere naam. Maar niemand ging reizen, dat stond niet in de interacties. Dus toen was ik het zat en ging weer naar het hoofdmenu en besloot om met een andere familie te spelen, ik klik op die familie wacht tot het laadscherm is afgelopen en krijg direct als melding ‘je moet je stad opslaan(…)omdat je gaat reizen’ MAAR DIE FAMILIE GING HELEMAAL NIET OP REIS!! Dus ik verander de bestand naam en klik op het vinkje van ik ben klaar met de naam veranderen en ik wil opslaan, toen kreeg ik rechtsbovenin een melding met je kunt niet opslaan want je huishouden is aan het verhuizen en reizen… ZE WAREN NIET AAN HET REIZEN OF VERHUIZEN!! Bij elke familie waar ik nu mee speel krijg ik die melding, en bij elke familie kan ik niet meer opslaan en in stadbewerkmodus omdat ze aan het ‘reizen en verhuizen’ zijn, ook kunnen al die Sims niet verhuizen of meer reizen, ze kunnen alleen naar een privé kavel verhuizen… Kan iemand me helpen, ik wil namenlijk niet mijn Sims verwijderen en het er daarna weer opzetten. Ugh, ik voel me echt rot

  1. Vervelende bug. Ik weet daarom ook niet zeker hoe je dit kunt oplossen, maar je zou eens kunnen proberen de hele stad te resetten. Dat kun je doen met behulp van de MasterController mod: http://nraas.wikispaces.com/MasterController. Als je op het gemeentehuis klikt verschijnt er optie ‘Nraas’ met daarin de optie om je stad te beheren. Daarin moet als het goed is een optie staan om alles te resetten. Ik heb de mod zelf telang niet gebruikt, dus ik durf je niet met zekerheid te zeggen dat het precies zo gaat, maar als je alle menuutjes doorloopt, vind je het vanzelf wel. 🙂

   1. Ik vind dat een mooie oplossing, maar ik wil geen mod downloaden,-ik kan wel een uitzondering maken als dat echt moet om mijn spel weer te fixen- en zou zelfs niet weten hoe dat moet…. Maar ik heb huizen in de wereld geplaatst en er zelf een gebouwt, gaan die dan ook verloren???

   2. Rudy, erg bedankt, maar het is weer gefixt, ik startte het vandaag op en hij deed het weer

    1. Fijn dat het is opgelost! 🙂 Die MasterController mod is trouwens best handig in dergelijke situaties en voert gewoon de resetsim cheat uit op elk voorwerp en Sim in de wereld. Doet niks met je huizen.

 41. ik zou eens aan het zelf werken gewoon je best doen en anders verveel ik me toch…….

  maar goed dat is over mij niet over jullie……..

 42. SORRY HET WERKT WEL

  HET WERKT ECHT WEL IK ZOU HET MAKELIJK OUTLEGEN

  gaa naar het hoodmenu

  dan type testingcheatsenabled true

  dan gaa naar de family

  gaa naar de leveslange beloning

  rechts boven hou CTRL in en klik de heele tid rechts boven

  ik hoop dat het werkt

  veel groetjes roby klok…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *