Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Site Nieuws

Welke Karaktereigenschappen passen goed bij welke carrière?

Onze site zal de komende tijd regelmatig worden geupdate met nieuwe pagina’s.

Zo hebben we net een pagina toegevoegd waarop je kunt zien welke Karaktereigenschappen goed passen bij welke banen.

Carrières en Karaktereigenschappen

2 gedachtes over “Welke Karaktereigenschappen passen goed bij welke carrière?”

  1. Leonie

    Heehee! Volgens mij zijn jullie er een paar vergeten. Zoals de Hengelaar bij de Wetenschap. En Gemeen en Humeurig bij de criminaliteit. Voor Journalistiek is Perfectionist, Ambitieus en Filterig ook heel succesvol. En voor alle carriéres zijn Geluksvogel en Winnaar handig!

  2. hiki

    Thanks voor de tips: we zullen er nog eens naar kijken maar sommige eigenschappen worden niet genoemd omdat ze niet super belangrijk zijn. Zoals Hengelaar bij Wetenschap: vissen heb je pas in de laatste levels van de carriere nodig en niet bij alle levels, vandaar dat het er niet bij staat. Het is niet 1 van de belangrijkste vaardigheden / karakter eigenschappen voor die carriere.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>