Nieuwe poll over levensduur in Sims 3

Het kleine probleempje met onze polls is nog niet opgelost maar we hebben vandaag weer een nieuwe poll waar je de komende 14 dagen op kunt stemmen.

Dit keer over de Levensduur van je Sims die je bij de opties kunt instellen: hebben jouw Sims meestal een erg kort leven of juist een erg lang leven?

Op onze ‘Heb jij de Mysterieuse Kabouter al?’ is flink gestemd: iedereen daarvoor bedankt.

6 reacties

  1. Zelf speel ik altijd op normaal dat is een redelijke levenslengte. 1 keer wilde een baby maar geen peuter worden bleek dat ik de levenlengte op Onvergetelijk had staan: dan is een baby 35 dagen lang baby … das wel erg lang :S

    Wel jammer dat de volwassen levens fase net te kort is: zo een 21 dagen op Normaal: zou best wat langer kunnen: Jong Volwassen is ook 21 dagen en Oudere ongeveer 16 dagen dus.

  2. Hee,
    De levensduur bij de Sims 3 kun je normaal gesproken veranderen maar bij mij lukt het steeds niet erg jammer want het ouder worden zou wel wat langer mogen duren kan iemand mij hiermee helpen aub.

  3. weet iemand hoelang het duurt voordat mijn kind een tiener word? en hoelang duurt het tiener zijn dan? als de moeder dood gaat en het kind is dus eigenlijk nog maar een tiener wordt die dan meegenomen? mijn vrouw kreeg dus een kind een paar dagen nadat ze volwassen werd, ik vraag me af wanneer ze dood gaat en hoe oud mijn kind dan is, hij wordt over 2 dagen een kind. x

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *