Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 ‘World Adventures’ nu ook op Bol.com

Gisteren konden we al berichten dat de eerste uitbreiding voor Sims 3: ‘World Adventures’ op steeds meer sites te vinden is.

Ook Bol.com heeft ‘World Adventures’ nu toegevoegd onder ‘niet leverbare titels‘ en met een release datum van Oktober 2009 en een Prijs: € 25 – € 30 . Het lijkt er nu steeds sterker op dat dit ook daadwerkelijk de eerste uitbreiding gaat worden.

Ik ben benieuwd wat de Nederlandse titel zal zijn: ‘Wereldse Avonturen’ klinkt niet echt lekker. Misschien weten jullie een betere vertaling?

11 gedachtes over “Sims 3 ‘World Adventures’ nu ook op Bol.com”

  1. Erik

    Ik hoop dat het een leuke uitbreiding gaat worden. Ik houd wel van op reis gaan. En trouwens, Op bol.com staat nu ook een ”reserveer nu” knop. Daarbij staat er: beschikbaar op 30.10.2009. Ook staat er nu een prijs bij van €29,99. Het is dus afwachten tot een officiële aankondiging.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>