Duits Sims 3 Magazine te koop

In juni was het eerste Duitstalige Sims 3 magazine te koop (zie dit bericht) en vandaag meldt Sims 3 Net dat het 2e Sims 3 Magazine te koop is. (augustus / september nummer)

Bij het magazine zit altijd een DVD vol met exclusieve downloads: zowel voor Sims 3 als voor Sims 2. Of dit magazine ook ergens in Nederland te koop is weet ik niet. Maar mocht je de komende maanden in Duitsland zitten dan zou ik er zeker even naar op zoek gaan.

Das offizielle Sims Magazin ist eine gesunde Mischung aus Game-, Architektur-, Mode-, Lifestyle- und People-Magazin, über dem das schillernd grüne Plumbob der Sims schwebt, das als Verbindendes Element den Bogen zu den einzelnen Themen schlägt. Wer von allem etwas möchte, aber keinesfalls zu viel, wird in dem etwa 100seitigen Magazin regelmäßig interessante Informationen, unterhaltsame Artikel und einen Haufen Anregungen finden, die sein eigenes Spielerleben bereichern können.

4 reacties

  1. Ik heb het eerste nummer in Leuven (België) gekocht, in de Diestsestraat, International Magazine Store. Dus het zal in Nederland ook wel te krijgen zijn, op de voorkant staat trouwens de prijs voor Benelux.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *