Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

S3N Vacatures grotendeels opgevuld

Zoals jullie misschien wel weten was Sims 3 Nieuws op zoek naar wat nieuwe teamleden (zie dit bericht op onze site).

Inmiddels hebben we een aantal nieuwe teamleden aangenomen: de meeste zullen jullie wel kennen en die zullen we de komende dagen aan jullie voorstellen als alle administratieve rompslomp geregeld is en ze een beetje zijn ingewerkt.

We willen in ieder geval iedereen bedanken voor het ‘solliciteren’ en mochten we weer mensen nodig hebben dan hopen we dat er weer zo massaal gereageerd wordt want dat was toch wel erg leuk. 1 vacature blijft nu nog even onbezet (Custon Content Maker) maar hopelijk komt daar binnenkort ook iemand voor.

2 gedachtes over “S3N Vacatures grotendeels opgevuld”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>