Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

NRG3 ontwikkeld awareness-campagne voor Sims 3

Wie onze site de laatste tijd een beetje gevolgd heeft weet dat EA in Nederland wat reclame campagnes heeft gevoerd naast de TV commercials. Zo hebben we de Sims 3 bus gehad in Nederland, een wildplak actie in België en nu loopt ‘zoek de Sims 3 pakketten’ actie. Deze acties worden ontwikkeld door marketing-communicatiebureau NRG3 en op deze pagina van Admanager wat achtergrond informatie over deze reclame campagne.

Meer weten over reclame campagnes voor Sims 3: kijk dan even in deze berichten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>