Exclusieve Sims 3 objecten bij aankoop Simpoints

Zelf ga ik geen rooie cent uitgeven bij de Sims 3 Store maar áls je wel Simpoints gaat kopen, om daar dan weer spullen van te gaan kopen bij de Sims 3 Store, dan krijg je een exclusieve download kado: dit geldt alleen als je voor de eerste keer Simpoints koopt.

Bij aankoop van 500 Simpoints krijg je een klok kado, bij 1000 Simpoints een bureau en bij 2000 Simpoints een tanktopje. Met dank aan Snooty Sims voor het vinden van deze pagina.

8 reacties

  1. In het begin heb ik wel wat gekocht bij hun omdat er toen weinig nieuwe spullen waren via andere sites, maar de Sims 3 Store heeft inmiddels zoveel “concurrentie” van niet commerciële sites die veel leukere spulletjes maken om te downloaden (die ik o.a. ken via jullie) dat ik ook niet meer bij hun zal kopen.
    Ze hebben gewoon gebruik gemaakt van het feit dat in het begin nog weinig andere sites die nieuwe spullen maken die waarschijnlijk met veel meer liefde zijn gemaakt voor het spel dan door Sims Store.
    Ik ga nog even verder, als ik wel iets zou moeten kopen zou ik eerder betalen bij bv. Mod the Sims die echt leuke dingen maakt voor ons.

  2. O mijn god xD Zijn ze nog duurder geworden xD Waarom begrijpen mensen de klanten nooit. Nouja, nog even wachten en dan heb ik dat klokje wel 😀

  3. O mijn god xD Zijn ze nog duurder geworden xD Waarom begrijpen mensen de klanten nooit. Nouja, nog even wachten en dan heb ik dat leuke ding wel.

    En ik zie dat er een iets op de reactie-gedoe zit? Omdat ik iets zei wat ook in de andere reactie stond xD nou ja

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *