Je kunt gewoon niet zonder!

Halloween kat trekt geesten aan?

Er gaat een gerucht op het Amerikaanse Sims 3 forum dat de Halloween kat uit de gratis Halloween set op de Sims 3 Store geesten aantrekt: geesten vinden de Halloween kat schijnbaar erg interessant en gaan er op af. Tegelijk zijn er Simmers die de codes hebben bekeken van de Halloween kat en melden dat er geen speciale codes inzitten dus dat dit gerucht niet klopt.

Zelf heb ik de Halloween kat nog nergens neergezet: hebben jullie er iets van gemerkt?

2 gedachtes over “Halloween kat trekt geesten aan?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>