Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Ehaugh58’s downloads op de Sims 3 Exchange

Zo nu en dan zoek ik op de Sims 3 Exchange een van de bezoekers van het Sims 3 Creators Camp op om te kijken wat die inmiddels zoal hebben uitgespookt in Sims 3.

Vandaag is dat Ehaught58, klik hier voor zijn ‘Spotlight on … ‘ video. Hij heeft op zijn Sims 3 pagina onder andere het Witte Huis staan en veel andere lot’s die de moeite waard zijn om te bekijken en wie weet wel te downloaden.

2 gedachtes over “Ehaugh58’s downloads op de Sims 3 Exchange”

  1. Bhakti

    Sommige mensen zijn echt knap………wat ze bedenken, wat ze kunnen, ik zou het niet kunnen, bovendien heb ik er ook geen tijd voor. Ik heb 1 van zijn creaties gedownload, die van de gele tempel en voor nu in mijn spel gezet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>