Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3 Kerst Collectors Edition op Amerikaanse EA Store

Het lijkt erop dat de Sims 3 Kerst Collectors Edition er nu officieel aankomt.

De Amerikaanse EA Store heeft de boel online gezet en Sims Slovenija heeft me via Twitter de screen gegeven. De box is iets anders dan de box die Sim Times had gevonden, zie verder ook deze berichten.

De Nederlandse EA Store heeft nog niets online maar we kunnen ervan uit gaan dat dit toch wel de officiële aankondiging is. De Sims 3 Kerst Collectors Editie is de gewone Sims 3 Collectors Edtitie maar met wat extra’s: een Kerst liedje, 6 decoratieve Kerst items en een Kerst Wallpaper.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>