Je kunt gewoon niet zonder!

Simpoints kaarten binnenkort te koop? [UPDATE]

Voor iedereen die geen Paypal account heeft of een Credit Card is er misschien goed nieuws. Simtimes meld dat de Simpoints kaarten, die al langere tijd in o.a. Amerika te koop zijn, binnenkort ook in Duitsland te koop zullen zijn. Deze kaarten zijn te koop in winkels, kunnen verschillende waardes hebben (Simpoints dus) en daarmee kun je weer spullen van de Sims 3 Store kopen.

Zodra er meer details zijn: te koop in de Benelux? en de prijzen? melden we dat uiteraard hier op S3N.

[UPDATE] van Simtimes:

Also sechs Euro für 500 SimPoints, zwölf Euro für 1000 SimPoints und 24€ für 2000 SimPoints.

Dus kaarten van 6 euro voor 500 Simpoints, 12 euro voor 1000 Simpoints en 24 euro voor 2000 Simpoints.

11 gedachtes over “Simpoints kaarten binnenkort te koop? [UPDATE]”

    1. hiki

      het zijn kaartjes die je in de winkel kan kopen, winkels die ook games verkopen. Op het kaartje staat een code: die moet je op de officiële Sims 3 site intypen en dan krijg je de Simpoints erbij. Maar volgens mij worden de kaartjes (nog) niet in NL of BE verkocht.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>