Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Het wordt een gekkenhuis op S3N de komende weken

Achter de schermen bij Sims 3 Nieuws is het erg druk: volgende week begint een erg drukke periode voor ons. Allereerst zijn er 2 Sims 3 Wereldavonturen presentaties in Engeland en Patricia zit op dat moment ook voor 2 dagen in Amerika voor het Sims 3 Wereldavonturen Fan Event. Dus die dagen en de dagen erna komt er erg veel (exclusief) nieuws online. Dan komen er meteen achter aan zeker 5 Wereldavonturen presentaties in BraziliΓ« en wie weet tussendoor nog meer presentaties in andere landen. En als dat achter de rug is ligt Sims 3 Wereldavonturen al zowat in de winkels.

Jullie kennen Sims 3 Nieuws natuurlijk wel: we brengen altijd het laatste nieuws snel online: ook alle ‘gewone’ nieuws berichten, daily finds, downloads en nog veel meer lopen in die tijd gewoon door. En aanstaande zondag komt er ook nog een speciale verrassing online die je niet mag missen!

Dus als je soms een S3N Teamlid gillend rond ziet rennen of je krijgt niet snel antwoord op je vraag dan weet je wat er aan de hand is. Bij deze alvast onze excuses. πŸ˜‰

Gelukkig zijn er veel leden die actief zijn op ons forum en die helpen altijd met alle vragen die er zijn dus wat dat betreft kunnen wij als team best wel even onze aandacht op andere zaken richten.

In ieder geval wordt het een spannende en ook erg leuke tijd vol met nieuwtjes en namens alle teamleden van Sims 3 Nieuws willen we alle bezoekers en leden bedanken voor alle positieve feedback: dat geeft erg veel positieve energie en motiveert en inspireert ons enorm!

Hiki – Patricia – Xelles – Kyta – Zemm – Frikkelfrab

8 gedachtes over “Het wordt een gekkenhuis op S3N de komende weken”

 1. jORDOOSIMs

  ja succes! πŸ˜€
  ik kan niet wachten op het nieus! πŸ˜€
  ik hoop dat patricia sommige vragen van mij gaat stellen! πŸ˜€
  Ik wil echt de sethour cheat terug!
  En ik wil ook weten of er nieuwe voertuigen in zitten enzo! πŸ˜€
  Maarehm.. als jullie ooit hulp nodig hebben, i’m here! πŸ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>