Het wordt een gekkenhuis op S3N de komende weken

Achter de schermen bij Sims 3 Nieuws is het erg druk: volgende week begint een erg drukke periode voor ons. Allereerst zijn er 2 Sims 3 Wereldavonturen presentaties in Engeland en Patricia zit op dat moment ook voor 2 dagen in Amerika voor het Sims 3 Wereldavonturen Fan Event. Dus die dagen en de dagen erna komt er erg veel (exclusief) nieuws online. Dan komen er meteen achter aan zeker 5 Wereldavonturen presentaties in Brazilië en wie weet tussendoor nog meer presentaties in andere landen. En als dat achter de rug is ligt Sims 3 Wereldavonturen al zowat in de winkels.

Jullie kennen Sims 3 Nieuws natuurlijk wel: we brengen altijd het laatste nieuws snel online: ook alle ‘gewone’ nieuws berichten, daily finds, downloads en nog veel meer lopen in die tijd gewoon door. En aanstaande zondag komt er ook nog een speciale verrassing online die je niet mag missen!

Dus als je soms een S3N Teamlid gillend rond ziet rennen of je krijgt niet snel antwoord op je vraag dan weet je wat er aan de hand is. Bij deze alvast onze excuses. 😉

Gelukkig zijn er veel leden die actief zijn op ons forum en die helpen altijd met alle vragen die er zijn dus wat dat betreft kunnen wij als team best wel even onze aandacht op andere zaken richten.

In ieder geval wordt het een spannende en ook erg leuke tijd vol met nieuwtjes en namens alle teamleden van Sims 3 Nieuws willen we alle bezoekers en leden bedanken voor alle positieve feedback: dat geeft erg veel positieve energie en motiveert en inspireert ons enorm!

Hiki – Patricia – Xelles – Kyta – Zemm – Frikkelfrab

8 reacties

 1. is oke gelukkig ben ik altijd de hele dag online en kan ik wel helpen en succes S3N team succes met wat er allemaal nog gaat komen

 2. ja succes! 😀
  ik kan niet wachten op het nieus! 😀
  ik hoop dat patricia sommige vragen van mij gaat stellen! 😀
  Ik wil echt de sethour cheat terug!
  En ik wil ook weten of er nieuwe voertuigen in zitten enzo! 😀
  Maarehm.. als jullie ooit hulp nodig hebben, i’m here! 😀

 3. Ik denk dat Patricia zeker de vragen gaat stellen! Ze is er ook 2 dagen dus tijd zat denk ik. En als we hulp nodig hebben geven we wel een gil op het forum! XD

 4. @ Jo-oost, Ik kan er natuurlijk niet teveel over zeggen maar als je niet te lang wegblijft maak je alles nog mee. Het meeste zal echter gewoon voor altijd op de site blijven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *