Speel als eerste Sims 3 Wereldavonturen

Persoonlijk heb ik liever geen digitale versie van games: geef mij maar de box met DVD en boekje en leaflets erin maar een digitale download kan ook zo zijn voordelen hebben.

Via deze pagina van de EA Store is Wereldavonturen te bestellen en sinds gisteren staat daar nu bij: Preload: speel als eerste.

Dat betekend dat je ruim voor de release datum al 99% van de game kunt downloaden en dan op 19 November om 00.01 uur het laatste deel zodat je echt super snel Sims 3 Wereldavonturen kunt gaan spelen.

Wanneer de preload beschikbaar komt weet ik niet: ik denk pas als Sims 3 Wereldavonturen ‘Gold’ is; dus helemaal af en dat zal niet lang meer duren. We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

10 reacties

 1. Tof!
  Dan kunnen mensen die dit doen alvast screenshots enzo uploaden! 😀
  Maarehm.. Bij zo’n versie kan je denk ik geen downloads erbij 😛
  Dus weet je 😀
  Ik w8 wel 🙂

 2. Vaak beginnen winkels al eerder het spel te verkopen: denk ook nu weer 1 dag voor de release dus op de 18e november! En vaak zitten er wel speciale downloads bij hoor: hoe dat werkt (vast met codes voor de EA Store) weet ik niet precies.

 3. Was dit niet altijd al?
  Ik kan het ook mis hebben; ik koop mijn spel zelf altijd in de winkel.
  Maar ik dacht dat ik wel eens iemand erover had gehoord en dat dit eigenlijk vrij standaard is. Ze maken dit volgens mij ditmaal enkel nog eens extra duidelijk door die opmerking “Preload: speel als eerste.”. Misschien omdat de EAstore niet zo populair is?

 4. Klopt: het is altijd, geloof zelfs met alle EA games? Al gaat het ook wel eens mis: bijvoorbeeld bij preload Spore: dat ging mis op de release datum XD

 5. Ik doe ook niet aan digitaal kopen en dan downloaden. Meestal heb je het spel eerder als je gewoon naar de winkel gaat, omdat je ze daar vaak al 1 of 2 dagen eerder uit de schappen kan pakken dan de officiële release datum.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *