Erg veel nieuwe spullen op de Sims 3 Store [UPDATE]

Het Tombe Sleebed – gratis
Als zandstormen langzaam je huid polijsten en je echt toe bent aan een zandvrije nachtrust, moet je door de fata morgana’s van bedden heen kijken en neervlijen in het eeuwenoude comfortabele Tombe Sleebed. Het Sleebed is versierd met hiërogliefen die afbeelden hoe je het lekkerst kunt slapen. Je zult net zo vast slapen als in een graftombe, maar dan mét je organen nog in je lijf!

De Woestijneinde Bijzettafel – gratis
Ben je het zat om over de bank te klauteren, op zoek naar een plekje waar je je bord of glas neer kunt zetten? Dan biedt de Woestijneinde Bijzettafel uitkomst. Je kunt dit tafeltje vergelijken met een oase aan het eind van de woestijn, waar je even op adem kunt komen en je alles rustig neer kunt zetten.

Aziatische Fusie – 27 items voor 1000 Simpoints
Deze meubelcollectie die modern comfort met Aziatische motieven combineert zit, net als een gelukskoekje, vol verrassingen.

Kekke Kleding – 12 items voor 400 Simpoints
Beestjes Basis BV lanceert de nieuwste collectie van stoere en opvallende kleding voor de allerkleinsten.

Boskamer – 13 items voor 650 Simpoints
Zwaai tussen de boomtoppen of kijk over het bladerdak van de bossen. Welke geheimen verbergen de bosbewoners en tot welk kattenkwaad zijn zij in staat?

Beestjeskamer – 18 items voor 850 Simpoints
Spring, huppel, zwem, plons en dans in deze slaapkamer die geschikt is voor elk kind of volwassene die zich nog kind genoeg voelt.

Ondeugd Slaapkamers – 31 items voor 1250 Simpoints
Welk kind (of volwassene) kan nou geen gehoor geven aan de roep om avontuur in de Beestjeskamer of de Boskamer?

[UPDATE] Zo te zien is er nu ook Kerstkleding te vinden op deze pagina van de Sims 3 Store.

[UPDATE] En nog 2 bandana’s die JordooSims nog heeft gevonden.

16 reacties

  1. De ondeugende slaapkamers bestaat uit de boskamer en de beestjeskamer.
    Verder zijn er twee nieuwe haarstijlen (Bandana), 1 voor mannen en 1 voor vrouwen. Ook zijn er nog 8 nieuwe kledingstukken voor meisjes.

  2. Zijn wel erg veel nieuwe (en voor de verandering ook nog eens leuke) spullen erbij! Het wordt tijd dat ik weer eens ga simmen; het begint langzamerhand weer een beetje te kriebelen 🙂

  3. Je krijgt als je WA aanschaft, 1000 punten cadeau, dan moeten er natuurlijk wel leuke spulletjes zijn om te downloaden.
    Ben ook zeer benieuwd of dit nu betekent dat er weinig objecten aanwezig zijn in WA. Bij het basis spel zelf vond ik dat er destijds er weinig objecten aanwezig waren. Zeker in vergelijking met De Sims 2.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *