Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Reviews, De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

S3N’s Wereldavonturen review: Meer antwoorden en nieuwe screens.

We hebben weer wat nieuwe antwoorden op vragen van leden geplaatst in dit topic op ons forum. Ook heeft Xelles weer een aantal nieuwe screens gemaakt. Deze keer zitten er ook een paar screens tussen over het instellen van de nieuwe tombe objecten.

Hoe ga je naar huis vanuit een vakantieland?
Als je vakantietijd om is (middernacht!) dan komt automatisch het laadscherm in beeld. En wordt je min of meer terug geteleporteerd. Ook al ben je nog aan het verkennen in een tombe of wat dan ook. Ook is er uiteraard de mogelijkheid vroegtijdig zelf naar huis te gaan, dat kan met je mobiele telefoon.

De rest van deze screens kan je in ons Review Wereldavonturen screens & video’s topic vinden.

Een gedachte over “S3N’s Wereldavonturen review: Meer antwoorden en nieuwe screens.”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>