De Sims 3 Wereldavonturen: Simlicious – vuurwerk video

Simlicious heeft ook een recensie exemplaar van De Sims 3 Wereldavonturen en heeft net weer een nieuwe video online gezet, dit keer over het vuurwerk wat in Wereldavonturen zit.

14 reacties

 1. @ Hiki of ander teamlid.

  Als je die patch op de 17de niet download, en je koopt wereldavonturen wel, zitten er dan wel Kelders in het spel? En die daken?

 2. @Klaas:
  Ja ik heb geen patch geïnstalleerd en hij werkt

  @claudia
  Je hebt ook de mogelijk heid een extra vagante show in de lucht te schieten je hebt dan wel 5 of meer vuurwerk dingen nodig. (de onderste optie in de video)

  1. @ klaas: tuurlijk want dat hoort bij Wereldavonturen. En xelles vertelde (volgens mij) dat bij installeren de game al ook meteen ging patchen dus dat komt helemaal goed.

 3. Ik denk dat het vuurwerk er dwars door heen gaat. Net zoals auto’s die door elkaar heen rijden. Als je het aan mij vraagt heeft het geen gevolgen. En trouwens, hoe groot is die kans?

 4. Ik heb een vraagje!:P Komt de nieuwe patch vanacht om 12 uur? Misschien kan ik hem dan morgen vroeg voordat ik naar school ga nog even kijken hoe het allemaal in elkaar steekt!

  1. Ik heb geen idee. Zelf gok ik erop morgenmiddag, ik denk dat de Amerikanen de patch moeten activeren en hun werkdag begint om ongeveer 15.00 uur onze tijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *