Sims 3 Wereldavonturen is al te koop!! [UPDATED]

Het lijkt erop dat de eerste winkels in Nederland, 2 dagen voor de officiële release datum, begonnen zijn met de verkoop van Sims 3 Wereldavonturen.

Ik heb hem nu voor me liggen. Ga hem zo installeren.

Ik heb hem bij E-Plaza gekocht. Die starten vandaag ook met de losse verkoop. Hun moederbedrijf Bart Smit doet dat ook zeiden ze tegen mij.

Succes iedereen bij het proberen hem vandaag ook te krijgen.

wimhuiskamp

Mocht je Sims 3 Wereldavonturen ook al hebben, meld dat dan hier of in dit topic op ons forum! Graag vermelden waar je hem precies hebt kunnen kopen dan hebben andere bezoekers er ook wat aan!

[UPDATE] 13.30 uur: Bart Smit verkoopt de game nu ook: als hij niet in de schappen staat: vraag ernaar! En ook Free Record Shop verkoopt Wereldavonturen nu!

[UPDATE] 14.45 uur: Media Markt is ook begonnen met verkoop, maar let op: niet alle filialen van de genoemde winkelketens verkopen Wereldavonturen. Er naar toe gaan is dus op eigen risico zeg maar!

We willen iedereen nu al erg veel plezier wensen met deze uitbreiding.

Wij als S3N Team denken dat het een waanzinnige uitbreiding is: misschien wel de beste uitbreiding die de Sims ooit gekregen heeft?

Het is nu aan jullie om te kijken of Wereldavonturen echt zo leuk en vernieuwend is als je overal leest, en we zien al jullie meningen vast wel op ons Sims 3 Wereldavonturen forum.

50 reacties

  1. o0simsfreak0o is erg boos: niet alle Bart Smit verkopen hem dus … misschien dan morgen wel? Hou daar rekening mee in ieder geval!

 1. YES!
  Ik heb er al 3 gevonden!

  BART SMIT Vijzelstraat 3 in Arnhem

  BART SMIT
  Zwanenveld 9021

  BART SMIT St. Jacobslaan 61 Nijmegen
  (Deze gast zei eerst ” die mag nog niet verkocht worden. oh nee wacht even een ogenblikje.”, en ja hoor 😀 toen mocht het wel! :D)

  Ik hoor veel mensen zeggen (als die collega’s dat vragen): Ja, we hebben die wel, maar die mag pas donderdag verkocht worden.
  Ik zo ”oh,ja? ok, dan weet ik dat” xD

 2. Waarom maken jullie mij zo zenuwachtig met zulke berichten? Het enige waar ik nu nog zin in heb is om elke winkel bij mij in de stad te bezoeken of ze WA al verkopen. 😀

 3. hmm de intertoys hebben hem nog niet.Ze gingen kijken in de computer maar ze zeiden ‘nee er staat niks dus je kan nog wel 3 weken wachten want het staat altijd 3 weken van te voren in onze database’.
  Vreemd…

 4. YES!!!

  Ik heb hem ook! Je moet er idd naar vragen in de winkel!

  Ze zeiden tegen mij dat ze nog geen vracht hebben gekregen deze week! Maar toen moest ik hem reserveren. Toen ging ze voor iemand anders naar het magazijn, en toen vroeg ze: Is die jongen al weg? En toen liep ze er mee! En toen hoefde ik hem niet meer te reserveren. Dus ik betalen. En toen ik wegging zei dat

  1. nee ik wacht tot donderdag: tenzij ik morgen echt de kriebels krijg dan haal ik hem ook en dan bewaar ik de preorder ingepakt om weg te geven als prijs? Ik zie het morgen dus wel 🙂 Ik moet met de Kwana familie nog even wat spelen ook voor ik WA erop zet!

  1. de enige van het team die hem heeft is Kyta: zij en haar dochters hebben het recensie exemplaar en sindsdien hebben we ze niet meer gezien LOL. Dus Zemm we moeten nog even geduld hebben 😀

 5. Ik heb hem nu ook gekocht!!!

  Te koop bij:
  Free Record Shop
  Roselaarplein 13
  (en voor maar 30 euro :d , maar wel even vragen bij de kassa)

 6. De bart smit in almelo heeft hem ook te koop. De Music store houd zich aan de regels en verkoopt hem donderdag pas. En natuurlijk heb ik hem ook! ben hem nou aan het downloaden

 7. net besteld bij free record shop voor € 23,46
  dankzij de addiscount code waarbij je korting krijgt door advertenties te bekijken :P.

 8. Hiki gebruik eventjes geen mods in het geval je de sims 3 er weer op krijgt. want het schijnt dat je geen boodschappen meer kan doen met mods. Ik heb overigens bij families die ouder zijn dan de patch NOOIT opslaan als hoeven gebruiken want gewoon Opslaan werkte gewoon zonder errorcode 16.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *