Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

CinemaBlend over Sims 3 Wereldavonturen (Frankrijk)

CinemaBlend heeft een uitgebreid artikel online gezet over Frankrijk in Wereldavonturen.

So far, I’m completely hooked on this expansion pack. The new traits and skills are cool but the adventures are what’s getting me to want to send my Sim back to France. I haven’t even begun to explore the other two places to visit yet. I also love that she’s able to form relationships with the people she meets on her travels and invite them back to visit her. We’ll see what trouble Celia gets up to next. In the meantime, so far, this expansion pack is definitely worth the time I spent testing it out.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>