CinemaBlend over Sims 3 Wereldavonturen (Egypte)

Na hun artikelen over Frankrijk en China (zie deze berichten) is het nu tijd voor een artikel over Egypte.

But now she’s back in Sunset Valley with a mind full of memories of the places she’s been. She’s been to all three destinations now and Celia has acquired quite a bit of loot, souvenirs and some new loves, one of which could turn out to be the man she’s destined to marry. So I plan to finish out this series with a wrap-up on how her travels have affected her everyday life in Sunset Valley. Stay tuned for that!

2 reacties

 1. hoooooi,,

  ik heb een vraagje;

  ik moet een grote computerkamer hacken (ofzo)
  en dan moet ik op allerlei dingen gaan staan, om de deuren open
  te krijgen.
  mijn code is; 2341

  duss.. weet iemand wat ik dan moet doen? xd
  want ik snap het niett..
  melanie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *