Sims 3 Design en Hi-Tech Stuff – 5 Februari 2010

Op de EA UK site staat de nieuwe Stuff Pack nu onder de naam The Sims 3 Design and Hi-Tech Stuff met een release datum van 5 Februari 2010.

The Sims 3 Design and Hi-Tech Stuff
Create the Ultimate Modern Lifestyle for Your Sims

Transform your Sims’ homes into sleek, edgy apartments with The Sims 3 Design & High-Tech Stuff. There’s a host of new items for your most lived-in rooms, including slick gadgets for your high-tech study, a next-gen gaming system for the killer game room and modern furniture for the most contemporary living room. Now your Sims can give their homes an ultra-modern makeover!

After you modernise their homes, turn your attention to their wadrobes and give them an overhaul with sophisticated, cutting-edge fashions. Whether it’s your Sims themselves or their homes that needs a new look, The Sims 3 Design & High-Tech Stuff lets you catapult your Sims into a more modern, stylish lifestyle! Add high-end furnishings to your Sims bedroom, entertainment room, office and patio. Transform your Sims’ homes into cutting-edge spaces with contemporary sofas, sleek coffee tables, and eclectic art. Give your Sims coveted electronics including high-tech, ultra-slim TVs, video game systems, stereos, and more. Upgrade your Sims’ wardrobes with cutting edge fashion apparel, tailored suits, and sophisticated outerwear.

Plus Bonus Anniversary Items! This special 10th Anniversary pack also includes three well-loved items from The Sims and The Sims 2 games: the heart-shaped vibrating bed, the electric guitar, and the aquarium.

18 reacties

  1. Owh! Er zit een aquearium bij! Hopelijk kun je in die aquerium wel meerdere vissen doen dan in die andere aquearia wat nu in de sims3 zit.

  2. leuk :D, maar waarom doen ze zoiets, niet meteen in een uitbreiding, inplaats mensen hun geld aftroggelen door weer stuffpacks te maken 🙄 sorry maar die hoef ik niet, ziet er BTW wel leuk uit hoor

  3. Te gek! Ik snap EA wel. Hoe meer packs, hoe meer winst. Zou ik ook doen als ik hen was!En voor ons blijft het spel leuk doordat we steeds iets nieuws krijgen. Ik raak altijd snel uitgekekn op spellen, maar nog steeds niet op de Sims….Kom maar op met die packs!!!

  4. Klinkt goed. Weer meer spullen. Ben wel benieuwd of het meer dan de gebruikelijke ca. 60 items zijn; ze hebben het over sullen én kleding.

  5. @sjoerd Dan moet je toch eens simmetjes van mij downloaden … dat zijn toch sullen 😉 Maar had het zelf ook al gezien, kan het hier alleen niet meer aanpassen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *