Minatica geeft Sims 3 Wereldavonturen een 8

De Belgische site Minatica heeft een review online gezet van Sims 3 Wereldavonturen.

– Gameplay: Eindelijk een Sims uitbreiding die langer gaat duren dan een uur om uit te spelen. En deze keer wordt er veel meer inhoud toegevoegd als vorige uitbreidingen! EA heeft deze keer zijn werk goed gedaan.
– Replay value: Je kan meermaals op vakantie gaan, zonder het saai te vinden. Door de grote variëteit van de missies en de hoeveelheid mogelijkheden, kan je deze uitbreiding lang blijven spelen, zonder het beu te worden.
– Graphics: Goede graphics. Niet extreem veel verbetering t.o.v. The Sims 3.
– Audio: Meer sfeerrijke muziek is toegevoegd dat afgespeeld wordt in de vakantie bestemmingen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *