Female Gamers geeft Sims 3 Wereldavonturen een 8,8

Het is een leuke aanvulling voor je Sims 3 collectie. Nieuwe avonturen, nieuwe omgevingen, nieuwe Sims, nieuwe mogelijkheden. Het is zeer vermakelijk om rond de dwalen in een piramide, schatten te zoeken, mummies te verslaan en meer en meer munten en visumpunten te scoren.

Ik miste een vakantiehuis in Egypte… Of in Frankrijk, daar vlakbij de wijnboerderij, in China om tot jezelf te komen en je vecht skills bij te werken. Ondanks dat ik de game al enkele malen heb gespeeld, heb ik bij lange na niet alles kunnen ontdekken. Er is nog veel meer te zien, ontdekken en dat zal jij toch zelf moeten gaan doen!

Review: Sims 3 Wereldavonturen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *