Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Wereldavonturen, Nieuws en Patches

Sims 3 Wereldavonturen bugs waar EA aan werkt

Dit lijstje vond ik op het Amerikaanse Sims 3 forum en het zijn de problemen waarvan bevestigd is dat EA er aan werkt om die op te lossen: een andere bug is de ijskast bug (voedsel bederft snel) maar die is nu op te lossen door gewoon de niet werkende ijskast te vervangen door een nieuwe van hetzelfde model.

– Losing relationships with other Sims
– An inability to interact with other Sims
– After travelling, returning home to find all the lots in town are empty and tinted blue
– Inability to Change Active Household from Edit Town
– Error Code 12
– Aging issues: Sim’s “days lived” going up and down

Het is slechts een klein deel van de problemen die Simmers hebben, in ons Bugs ontdekt in de Sims 3 Wereldavonturen? Meld ze hier! forum topic zijn er veel meer gemeld.

In ieder geval nogmaals een bevestiging dat EA hard aan een patch werkt en hopelijk ook de installatie- en opstart problemen oplost. Wanneer de nieuwe patch er zal zijn is onzeker. De eerste grote patch na de release van Sims 3 zelf was er na 3 weken dus laten we hopen dat de patch voor Wereldavonturen er voor de Kerst is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>