Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

Gamevault geeft Sims 3 Wereldavonturen een 8

Conclusie

Als je intussen wat uitgekeken zou zijn op The Sims 3 en je twijfelt over deze aankoop: niet langer twijfelen. Of EA al dan niet weer een tsunami aan uitbreidingen zal loslaten, doet er niet toe. Deze eerste expansion bewijst alvast dat er nog genoeg te beleven valt in het Sims-universum. Zal het iedereen aanspreken? Daar weten jullie wellicht zelf het antwoord al op. World Adventures is enkel bedoeld voor wie niet genoeg kan krijgen van The Sims en hen naar nieuwe, bruisende locaties te loodsen. Bereid je alvast voor om weer ettelijke uren te pompen in je virtuele familie om nadien te beseffen dat je al lang in je bed moest liggen!

Sims 3 Wereldavonturen recensie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>