Sims 3 Create A Sim komt op 28 januari 2010?

Het is al even geleden dat we een bericht hadden over de release van een stand-alone versie van Sims 3 Create A Sim: iets waar veel Sim fans om gevraagd hebben.

Maar op de Zwiterse site ABC Software staat de Sims 3 CAS nu met een release datum erbij van 29 Janauri 2010: dat wordt voor de Benelux dus 28 Januari 2010.

Een Stand Alone CAS kennen we natuurlijk al van Sims 2 (BodyShop): dan kun je Sims maken zonder het spel zelf op te starten. Je start straks Sims 3 CAS op, maakt een Sim en gooit haar of hem daarna in Sims 3 of op de Sims 3 Exchange.

Officieel is er door EA nog niets bevestigd: we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bron: Sim Fans

13 reacties

 1. daar staat iets fout: 29 Januari 2009, hoort 2010 te zijn en in die zelfde regel 28 januari 2009, hoort 28 januari 2010 te zijn,maar ik sanp eigenlijk niet het nut van De Sims 3 CAS

  1. Nee dan kun je net als in Sims 2 Sims maken buiten het spel om: toen hadden we ook een apart CAS. 28e klopt: EA spellen komen in de Benelux altijd op een donderdag in de winkels.

 2. Ik snap eigenlijk nog steeds het nut niet van dit create a sim programma. Als het precies hetzelfde is als de CAS in sims 3, dan start je toch gewoon het spel even om sims te maken?
  Of wordt dit misschien net zoiets als bodyshop voor sims 2?

  En op die site staat:
  ”Sprache: deutsch, französisch, italienisch. (Handbuch: deutsch, französisch, italienisch)”
  Dat zou wel heel merkwaardig zijn als die tool niet eens in het Engels komt.

  1. Zaten er in Sims 2 BodyShop / CAS niet meer mogelijkheden dan in de ingame CAS? Er zijn ook veel Simmers die niet zoveel spelen maar wel erg veel Sims maken: misschien handig voor hun? En natuurlijk komt die er in ‘alle’ talen 😉

 3. Als ik het ga kopen, en dat weet ik nog niet – ligt ook aan de prijs – dan alleen om te verzamelen: alles te hebben zeg maar. Was het in Sims 2 Bodyshop niet zo dat je alleen nieuwe Sims kan maken? En ik speel erg veel met families en die maken zelf hun Simmetjes WOOHOO!

 4. In sims 2 bodyshop was het mogelijk om je eigen kleding te maken.
  VB: een mooie trui met het logo van Sims 3 Nieuws erop.
  Ik weet niet of het mogelijk was om compleet nieuwe kleding te maken, dus het meshen bedoel ik dan, en niet ”recoleren” (zoals een andere kleur geven of een logo erop zetten).

  En sims 2 bodyshop kon je gratis van de sims 2 site downloaden. Hopelijk dit dus ook.

 5. O ja dat was het: ik heb het eigenlijk nooit echt gebruikt. En zat er niet een ‘nieuwere versie’ van BS bij elke Sims 2 uitbreiding? Dat was wel handig!

 6. Ik vind het zo jammer dat je zoiets moet kopen. Ik vind dat iedereen het recht op heeft dit deel te hebben zonder het te moeten kopen.
  Nouja, dat is mijn mening. Ik denk dat ik niet de enige ben :).

  Groetjess.

 7. kunnen ze het niet gratis geven, als cadeautje voor hun 10e verjaardag. want ik ga het niet kopen als je er alleen maar normale sims mee kan maken, en niet zelf haar etc. mee kan maken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *